Lesz még ennél jobb? Ugye nem csak az öngyilkosság maradt?
Borzalmas családi környezetben élek, alkoholista szülőkkel. Depressziós vagyok, és évek óta pánikbeteg. Szegények vagyunk, nekem sincs egy fillérem sem, hogy elköltözhessek. Van esélyem arra, hogy éljek?
Lehet, hogy béna kérdésnek tűnik... de nagyon kérlek titeket, hogy normális válaszokat adjatok...
Jelenleg egyetemre járok, lehet, hogy nem volt a legjobb választás, elrontottam, de végig csinálom, hátha lesz valami. Rokonoknál meg semmi nem jöhet szóba, már kérdeztem őket.
De köszönöm, hogy válaszoltatok a kérdésemre!
Az a baj, hogy jelenlegi lelkiállapotomban elképzelhetetlen, hogy bárkivel is összejöjjek. Biztos egy fiúnak sem kell olyan lány, aki depressziós, és én sem tudom elképzelni, hogy valakivel összejöjjek.
De, próbálok hinni, hogy valami sikerül.
Az a baj, hogy olyan ember vagyok, aki csak akkor életképes, ha van mellette egy erős ember. De az állapotom miatt, senkivel nem tudok közelebbi kapcsolatot ápolni. Még pszichológusra sincs pénzem! :D Ezen már csak nevetni lehet... Mindegy, tényleg nagyon köszönöm, hogy elolvastátok és foglalkoztatok velem, ez azért jól esett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!