Szerintes mi a legundorítóbb, leggusztustalanabb?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 19:17
11/38 A kérdező kommentje:
látom van fantáziátok :)
csak az első kommentár egy rakás szánalom, a többieknek köszi :)
2009. dec. 7. 18:32
12/38 anonim válasza:
Örülök hogy tetszett, még igyekszem cifrábbakat kitalálni addig agyalok.
Pillanatnyilag: Aki annyira perverz, hogy azt csinálja hogy kiszívja a keléseket az embertársa arcából, aztán a többiekét kinyomkodja egy tálba és megszórja zöldborsóval és úgy eszi!
13/38 anonim válasza:
Na most ide sokmindent lehetne írni... xD
14/38 anonim válasza:
S*ggszőrön a csüngő sz@rcsimbókok
15/38 anonim válasza:
Hazug, kétszínű, okoskodó, puncsos emberek
16/38 A kérdező kommentje:
utolsó komment: nem erre gondoltam hanem valami olyanra mint pl:
kihányt kaja megevése stb..
2009. dec. 10. 20:51
17/38 anonim válasza:
utolsó vagyok, ilyen értelemben: napiszar és a testvérei, és a szájba szarás
18/38 A kérdező kommentje:
egyet értek.
további válaszokat várok
2009. dec. 10. 21:02
19/38 anonim válasza:
Megint én : Egyszer osztályban erről beszéltünk és oszt társam nyert: képzeld el, hogy egy nagyon kövér embernek a hasán a hurkák között van 1 hatalmas gennyes pattanás amiből egy vastag fekete szőr áll ki. És te este mikor már tiszta izzadt a hurkák közötti bőrfelület, lenyalod róla az izzadságot majd elkezded nyalogatni a gennyes pattanást foggal kiharapod és felnyalod a gennyt majd a vastag szőrt is kitéped foggal és lenyeled.
20/38 A kérdező kommentje:
ez jó! és ehhez mit szólnál?
nyári hőségben egy öreg néni szőrös hónalját nyalogatni és érezni hogy a langyos izzadság cseppek a nyelvedre csöpögnek?
2009. dec. 10. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!