Miért érzem úgy, hogy ha Justin Bieber meghal, öngyilkos leszek?
A válasz: MERT EZ EGY TROLL KÉRDÉS
Ha mégsem: Kérdező, nehogy öngyilkosságra merj gondolni egy ilyen butaság miatt. Én például nagyon szerettem His Ledger-t, de amikor meghalt eszembe se jutott ilyesmi.
Másrészt az a görény Jusztin' minél hamarabb feldobja a talpát annál jobb a világnak. SZERINTED NORMÁLIS DOLOG, HOGY EMBEREK HALNAK MEG MIATTA ?!?! Aki nem tudná: egyszer egy kövérebb nőt elkezdett cikizni a rajongó táborából aki másnap öngyilkos lett. Persze a nő sem lehetett 100-as, de azért egy ekkora "sztár" rendelkezzék már egy kicsit nagyobb felelősség tudattal! A másik meg, hogy amikor leköpdöste a tizenéves rajongóit, azok örültek neki -_-" Most komolyan milyen "ember" örül annak, ha egy másik "ember" leköpi ? Egyébként mielőtt valaki azt hinné, hogy Bieber sikeres a nőknél szólok, hogy Ő még szűz!Nővel még nem volt csak prostival.....
15-ös Amúgy én kicsit sem irigykedek Justinra, azért utálom, mert egy undorító féreg aki még csak rosszat tett ennek a világnak. 19/f
Természetes kiválasztódás - az erős, életképes egyed fennmarad, a gyenge, 'selejt', ami nem viszi előre a fejlődést, elhull.
Egyébként erre nem fog sor kerülni, nem fog meghalni, legalább is addig biztos nem, amíg meg nem változik a gondolkodásod.
Kédező: mert az IQ-d alulmúlja egy zöldszemes ostorosét. Kérlek szépen, öld meg magad Biebertől függetlenül, de semmiképpen ne szülj gyereket erre a világra! Ennyi ésszel hogyan fogod nevelni, mire fogod tanítani?!
#23: egyrészt annyira szerethetted Heath Ledgert, hogy még a nevét sem tudod leírni rendesen, másrészt attól nem szűz valaki, hogy volt már (vaginális vagy anális) szexuális kapcsolata. Ehhez elég egy prosti is. Te sem leszel atomtudós...
Köszönöm, hogy kiírtad ide ezt a kérdést!
Egy hosszú nap után, most így lefekvés előtt röhögtem egy hatalmasat. Ez nagyon jólesett a nap végén. Köszönöm még egyszer! XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!