51/61 Kozák Róbert válasza:
Igen dagadt hájas vagy, fogyj le kb 20 kilót és akkor már eléred a molett alkatot....ilyen gyenge elméjüektől kész vagyok....
52/61 anonim válasza:
szija nagyon felizgultam rád megadod az msn-ed címed ?:$
53/61 anonim válasza:
basszus olyan hülyék vagytok. ha dagatt lennél így mászkálnál bikinibe? -.-
55/61 anonim válasza:
sztem nagyon szép vékony vagy :) bár én lennék ilyen karcsú :/ megtennéd, h leírod mennyi a mell, derék és csípőméreted légyszives? :)
56/61 Tükörneked válasza:
Te jó ISTEN! Ekkora hájtömeget még nem láttam, csodálom,h még nem kerültél vágóhídra.
57/61 anonim válasza:
Ha nem kellenél senkinek, amiért ilyen dagadt vagy, keress meg!:)
59/61 anonim válasza:
Fúj. Undorító dagadt koca vagy..... Na de most komolyan. Te is tudod,hogy nem vagy az és csak mutogatni akarod magad,meg bezsebelni a bókokat. Ne itt csináld már. Ez nevetséges.
60/61 anonim válasza:
Előző vagyok. Most nézem csak,hogy ez már egy 2 és fél éves kérdés. Azóta lehet,hogy tényleg egy hájas disznó lettél.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!