Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van egy fiú. Nem tudom mit...

Van egy fiú. Nem tudom mit csináljak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval én most 8.-as vagyok és van egy 5.-es fiú akit eddig nem nagyon ismertem de egy suliba járunk.És mostanában sokat hüjülünk meg bírom is, csak nemrég kiderült hogy szeret engem de nem is az a lényeg.Hanem az hogy nem tudom mit érzek iránta,nem szeretem,nem utálom,nem ugy gondolok rá mint barátomra,csak van és kész.Na de ez semmi amikor nem vagyunk suliba vagy nem látom olyan érzésem van mintha hiányozna, de nem hiányzik.Tudom most ez elég hülyén hangzik de igy van.És nem is tudok vele normálisan beszélgetni mert nem figyel,állandóan mindenen röhög és elmegy másmerre miközben beszélünk.Előre is köszi az értelmes válaszokat.14/L
2009. dec. 5. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon kisfiú még, szerintem ne foglalkozz vele, max haver és kész. Keress mást! De te érzed.
2009. dec. 5. 16:11
 2/7 A kérdező kommentje:

igen sztem is..igazad lehet

köszi

2009. dec. 5. 16:39
 3/7 anonim válasza:
Kicsi hozzád, de egy-két év múlva javul a helyzet...az teljesen normális, hogy nem vagy tisztában mindig magaddal, majd "letisztulnak" az érzéseid, idő kell hozzá....
2009. dec. 6. 23:19
 4/7 A kérdező kommentje:

értem

de mindig azt kérdezgeti tőlem mért nem szeretem?

érvelni nem tudok vmi jól.. segítséget kérnék ebben is :D

2009. dec. 7. 16:40
 5/7 A kérdező kommentje:
jah és amugy 7.-es lenne
2009. dec. 7. 16:41
 6/7 anonim válasza:
7.es lenne?? mivan megbukott? mert akk nem csoda ha mindig csak mindenen röhög... de am én most vagyok 7es és barátnőmnek meg egy 6os teccik és ő(k) is ugyan olyanok amiennek a srácot írod. de lécci írj egy kommentet
2009. dec. 8. 21:37
 7/7 A kérdező kommentje:

nem bukott csak vissza tartották :D

am azér röhög mindenen mer egy hülye xD

csak az a baj velem hogy túl nagy szívű vagyok :D

2009. dec. 9. 18:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!