Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Semmi nem hoz...

Mit csináljak? Semmi nem hoz már lázba.

Figyelt kérdés

Teljesen döntésképtelennek érzem magam. 17 éves koromra nem találtam semmit, ami igazán érdekelne, nem találom magam, annyiszor változtattam tudatosan magamon, hogy már azt se tudom, ki vagyok. Se barátnőm nem volt még, se igazi, állandó baráti köröm nincs. Nem azt mondom, h nincsenek barátaim, de napi szinten nem nagyon tudok velük eljárni. Nem érzem sehol jól magam, bármit csinálok, úgy érzem nem én vagyok. Én úgy érzem, hogy nekem élnem kéne, menő dolgokat kéne csinálnom, buliznom és szórakoznom kéne, ki kéne hoznom mindent amit tudok az életből. De még soha nem csináltam semmit se. 17 évesen.

És egy egyszerű döntést, hogy járjak-e egy adott klubba sportolni, már hónapok óta nem tudok meghozni. Nem ismerek magamra.

Mit tegyek? Adjam fel?

17/f

Köszönöm

2009. dec. 5. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Feladni sohasem szabad! Küzdeni kell. Igazából, nem tudom, honnan jött ez az érzeted, de meg kéne keresni az okát, és az ellen tenni. 17 évesen még nem is kell, hogy akkora "csodákat" tégy, még fiatal vagy...élned kell. =)
2009. dec. 5. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

én egy évvel vagyok nálad idősebb, lány, és nyugodj meg, én sem csináltam még semmi eget rengetőt XD Nem járok bulizgatni, kocsmába inni, még parkba sétálni sem, bár igaz, én némiképp be is vagyok zárva a lakásba.

Próbálj meg valami hobbit találni. Sport például szerintem jó ötlet :) A bulizgatást, csajozást ne siesd el, inkább az érettségin legyél túl előbb (de ahogy akarod, nem beszéllek rá, csak jótanács). Barátok terén meg... hát, szomorú, hogy nincsenek állandó barátaid :( de előbb-utóbb ők is el fognak jönni:) nem kell keresgélni. Az ilyesmi megtalálja az embert.

2009. dec. 5. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

B*zmeg 17 évesen ilyen problémákkal küzdesz??? Sztem akkor inkább add fel igen, mert felnőttként ezek az óriás problémák egy aprócskát el fognak törpülni az igaziak mellett! Szedd már össze magad és kezdj magaddal valamit!!! Röhej vagy... 17 éves vagy öreg!!!

Nézd meg ezeket:

[link]

Na ez probléma!

Értem, hogy semmit nem értél még el az életben és semmit nem csináltál, de 17 éves vagy, az olyan sok? Ha majd 60 éves leszel és ugyan ez a bajod lesz, írj megint ide és megbeszéljük.

2009. dec. 5. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, énsem nagyon csinltam még semmi izgalmasat,és szeretnék nekiállni...viszont nincs baráti köröm akikkel mehetnék, engem sem tud leköti semmi sem igazán,szeretetre, törődésre vágyom, viszont most vesztettem el azt az embert akit a legjobban szerettem,

és mindig eszembejut, hogy ő az új barátai miatt hagyott el engem, és ez fáj nagyon.

Néha ez eszembejut, akkor nincs erőm semmihez sem...

Az egyik nagy problémám hogy nehezen fogadom bizalmamba az embereket, tehát sokáig próbálok a kedvülben járni, ami fárasztó nekem..

De megpróbálom a legtöbbet kihozni az életből, amit lehet, megpróbálom a lehető leglazábban felfogni a dolgokat :D

15/l

2009. dec. 8. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
(előző: bocs a félreütött betükért)
2009. dec. 8. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Uhhh... Magamra ismertem nagyon az irományodban, teljesen olyan, mintha én írtam volna.

18 éves lány vagyok, és én sem csinálok soha semmit. A kinézetem alapján akik nem ismernek, azt gondolják, hogy valami belevaló csajszi vagyok, amolyan bulikirálynő.:D De szinte mindig itthon ülök, mindig azon gondolkozom, hogy "ki vagyok" valójában, mi érdekel igazán, de fogalmam nincs semmiről. Úgy érzem néha, hogy beleszakadok ebbe.

Szerintem jó úton fogsz haladni, ha elmész abba a klubba sportolni. A mozgás jó kedvre derít + még barátokat is tudsz így szerezni.

Sok szerencsét Neked az életben, biztos meg fogod találni önmagad, fel a fejjel!

:)

2009. dec. 8. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Ha tényleg baromira hiányzik valami, üresség van ott, ahol a neked való életednek kéne lenni, akkor keresés. Keresd, mert egyszerűen csak nem találtad még meg. Van igaza annak is, aki a probléma kicsinységére hívta fel a figyelmet: tényleg nem nagy szám, porszemek vagyunk... Azért az sose gond, ha tudod, mi éltet. Meg fogod találni, mindössze keresgélni, próbálgatni kell.
2009. dec. 9. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!