Hogy tudnám kifejezni magam?
Ezzel a kérdéssel is kifejezted magad.
Ne add fel, írd meg, ami eszedbe jut, vezess blogot, és egyre jobban csiszolódik majd a stílusod.
Szia, nálam ugyan ez szokott lenni a helyzet.
Én baromi gyorsan gépelek és vakon. Azt szoktam csinálni, hogy csak bámulok a semmibe, és egy wordbe leírok minden gondolatot ami a fejemen átszalad. Mindent. Tök mindegy mi az. Ha a reggeli akkor az. Ha ronda a szomszéd akkor azt. Pörgök-pörgök-pörgök. Úgy 2 A4-es oldal legalább telemegy. Lecsendesedik az elmém. Akkor kiválasztok a kavalkádból egy gondolat fonalat és felveszem. Így szoktam pl verset írni ha rám jön az írhatnék.
Először élj, legyenek élményeid, és akkor tudni fogod mit írjál.
Te most gondolom sokat olvasol, meg gondolkodsz, próbálsz ihletet meríteni, de azok a gondolatok nem a tiédek lesznek, mert nem te élted meg. Ez olyan, mintha elolvasnál 10 kreszkönyvet, majd írnál te is egyet, mert azt gondolnád mindent tudsz a közlekedésről, miközben még egy métert sem vezettél. Lehet, hogy írnál jó dolgokat, de nem tudnád beleélni magad, vagy rosszul képzelnéd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!