Nevetésfüggő lehet valaki?
Figyelt kérdés
Szerintem (de komolyan), én a nevetés függője vagyok! Amikor nem nevetek, arra gondolok, hogy de jó lenne nevetni egy nagyot, amikor pedig nevetgélek, akkor meg soha nem akarnám abbahagyni! xD
Elég viccesen hangzik, de így van, és olyannyira vágyom a nevetésre, hogy azt már kicsit betegesnek érzem.
(Humor kategóriába nem mertem kiírni, mert ki tudja, ott nem kapnék komoly választ :D)
18F
2014. jan. 28. 23:31
1/5 A kérdező kommentje:
Humor kategóriába nem mertem kiírni, mert *ott nem kapnék komoly választ :D
2014. jan. 28. 23:32
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem, csak mindig jól akarod érezni magad, ami meg alapvető, mivel mindenki jól akarja magát érezni.
3/5 anonim válasza:
Csak vigyázz, nehogy kiégjen a viccreléd!
4/5 anonim válasza:
én akkor szoktam nevetni ha ránézek valakire és az nevet :D
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor én is szoktam! :D
Sokszor van, hogy azt sem tudjuk, min nevetünk, de „egymás alá adjuk a lovat”, és a vége már csak könnyfakasztó hahotázás :D (imádom :D)
2014. jan. 30. 18:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!