Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretsz másnál aludni vagy nem?

Szeretsz másnál aludni vagy nem?

Figyelt kérdés

És miért?

Mert szoktam látni, hogy a legtöbb ember nagyon szeret másoknál aludni, viszont engem kiráz tőle a hideg...=/

Ti hogy vagytok vele?

2009. dec. 5. 11:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
én szeretek unokatesóméknál aludni, barátnőimnél meg itthon is. ^^
2009. dec. 5. 13:34
 12/26 anonim ***** válasza:

Én nem szeretek. Nemtudom miért, nem jó. Persze, legjobb bnőmnél más, nála simán alszom, már 15éve bnők vagyunk, aludtam már rengetegszer náluk. :'D

De másnál nemnagyon szoktam ésnem is nagyon szeretek...

2009. dec. 5. 17:23
 13/26 anonim ***** válasza:
Hát ha muszáj, akkor ott alszom annál a valakinél, de egyébként nem szeretek. És nem is nagyon tudok...ennyi xd
2009. dec. 5. 18:14
 14/26 anonim ***** válasza:

hát én mondjuk szeretek.. Csak így reggel annyira nem jó. De ha lehet választani inkább itthon alszom.

De barátomnál imádok aludni :DD

17/L

2009. dec. 5. 18:40
 15/26 anonim ***** válasza:

annyira nem szeretem..nem tudok rendesen aludni más ágyában.

itthon a legjobb(L)

az jó ha nálunk alszik valaki, de ez nincsen túl gyakran, mert nagyon kevés a hely :S

2009. dec. 5. 21:06
 16/26 A kérdező kommentje:
Ja, énis akkor alszok másnál ha muszáj..=|
2009. dec. 6. 16:56
 17/26 A kérdező kommentje:
(18:14es de emlékeztet valakire.....OoXD)
2009. dec. 6. 17:03
 18/26 anonim válasza:
Attól függ kinél...egyedül már nemigen szeretk aludni.mindennap barátommal aludnék:)
2009. dec. 6. 21:23
 19/26 anonim ***** válasza:

attól függ, hogy kinél. unokatesómnál szeretek, faternál is, legjob barátaimnál is..... de teljesen idegen helyen nem szívesen pl.:kórház, házibuli.

sátrazni viszont szeretek, de az megin más kategória.

2009. dec. 9. 20:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem. Aludni kizárólag a saját ágyamban szeretek és lehetőleg egyedül (max. a macskámmal, mert nem horkol, nem forgolódik és nem húzza le rólam a takarót).
2009. dec. 9. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!