Miért mondják sokan, hogy igazából mindenki más és aki különcnek érzi magát, igazából nem is az, csak az akar?
Nagyon sok dologban veszem észre - a legapróbb napi rutinbeli szokástól kezdődően az életfelfogásokig -, hogy egyszerűen borzasztóan kirívó vagyok. Ez sok nehézséget okoz a mindennapokban és sok vitát.
Például nem nézek sorozatokat, filmeket alig. A filmek közül a legnépszerűbbek általában be se jönnek.
Sok dologban, amiben általában meg tudják mondani az emberek, hogy inkább ez vagy inkább az, én a kettő között vagyok.
Vagy sokszor mondják, hogy túl egyszerűen látom a (bizonyos) dolgot, nemcsak a két véglet van. Más dolgokban én érzem azt, hogy a többi ember gondolkozik végletekben.
Nehéz elfogadnom magamat, nehéz önbizalmat szeretni. Ugyanakkor változni is lassan tudok... Sok a konfliktus, a meg-nem-értés.
Emellett hallgatom, hogy nem is vagyok különc, csak az akarok lenni. WTF? :(
Amúgy a különc <> különleges.
A különleges lenyűgöző ember. Sok pozitívum van benne, nincs defektje, számottevő jellembeli és szokásbeli hiányossága. Viszont van benne egy pozitívum.
Én különc vagyok. A különc jellemében egy helyen pozitívum van, viszont a másik oldalán hiányosság.
Az én olvasatomban.
Öcsém te aztán nehéz eset vagy.
Te olyan akarsz lenni mint mi, igaz?
De azért itt bizonygatod nekünk, hogy beszélgethetünk bármiről, te mindenkinél különcebb vagy, meg hogy ilyen véleményeket még életünkbe nem hallottunk senkitől.
Tudod mit?
Ez a "átlagos akarok lenni" duma, csak rizsa. Te ponthogy ki akarsz tűnni a tömegből egyedi akarsz lenni, hátha felfigyelnek rád. De megsúgok valamit. Mindenki utálja az egoista p****ket, akik azt hiszik, hogy ők sz****k a spanyolviaszt, az úgynevezett különcségükkel.
Nem nézel filmet/sorozatot? én sem.
Ritka hobbiknak hódolsz? én is.
Más véleménnyel vagy adott dolgokról mint a tömeg? én is.
Nehezen tudsz változni? én is.
Idejöttél mert abba reménykedsz, hogy itt egy kib****tt ász vagy, és mindenki felnéz rád, hogy azta milyen f***ányos életed lehet, nem olyan szürke mint mindenki másnak.
Hát tudod nem egészen.
Inkább valami emberbarátabb módszerrel próbálkozz, és akkor nem fognak utálni. Senki nem szereti azokat akik azt hiszik, hogy mindenki más hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!