Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha ottalszok valahol, illik...

Ha ottalszok valahol, illik fürdeni?

Figyelt kérdés

haverom meghívott magához holnap meg még pár embert, mivel a szülei nem lesznek otthon.. de alkoholon kívül nem lesz semmi xtra, csak filmek, pizza és ilyesmi, de nem voltam még ilyen helyzetben, és nemtudom, hogy akarjak-e náluk fürdeni, mert ált. ha ottalszok valakinél házibuliba, akkor megfürdök elötte, mert buli végén már mindenki olyan fáradt, hogy inkább lefekszünk úgy ahogy vagyunk..

nem beszéltünk róla, hogy mi lesz (fürdés, program stb), csak annyit, hogy viszünk piát, rendelünk pizzát, és kiveszünk pár dvd-t..

2009. dec. 4. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hát...én mindig előtte fürdök..aztán pedig ha hazaértem akkor is fürdök..:P
2009. dec. 4. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Attól függ. :-)

Én voltam már olyan lagziban (szálláson aludtunk), ahol annyira kimerültünk, hogy aznap csak bedőltünk az ágyba, és a fürdés másnap reggelre maradt.

Ez egy példa volt arra, hogy ha esetleg kidőltök, akkor veletek is megeshet ugyanez, ha nem lesz kimerítő, valószínűleg a házigazda is elmegy tusolni, és akkor a vendég is el tud menni, minden esetre készülj úgy, hogy legyen nálad tisztálkodó cucc.

2009. dec. 4. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:

engem meg úgy zavartak el fürdeni, mert az volt a szokás, és az anyuka nem engedett az ágyba, mert összekoszolom az ágyneműt :S Pedig indulás előtt direkt lefürödtem, mert más kádjában/zuhanyában :S

Szóval családtól is függ.

2009. dec. 4. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
nefürggyéle :)
2009. dec. 4. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Én szoktam fürdeni, akkor is, ha aznap már fürödtem. Este jólesik, és kész. Persze ha nagyon hulla vagyok, akkor inkább lefekszem, mert volt már, hogy zuhanyozás közben aludtam el, még az álmomra is emlékszem :D
2009. dec. 4. 22:04
 6/10 anonim ***** válasza:
én előtte fürdök, és akkor már csak ha hazaértem, bár ha rokonnál vagyok, akkor ott is fürdök
2009. dec. 4. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Mielőtt elmeek akkor szoktam én is.
2009. dec. 4. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
énis előtte szoktam
2009. dec. 5. 10:36
 9/10 A kérdező kommentje:
énis elötte fogok, és mivel szülők nem lesznek otthon nem fogok fürdeni.. nem is viszek semmi cuccot..
2009. dec. 5. 14:43
 10/10 A kérdező kommentje:
ja és kösz a válaszokat
2009. dec. 5. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!