Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi legyek ha nagy leszek? Ha...

Mi legyek ha nagy leszek? Ha nem vagyok jó sem infóból, sem matekból, kémiából, fizikából sem, lassú a felfogásom és rossz a memóriám és a koncentrálóképességem és a kézügyességem is rossz?

Figyelt kérdés
hol tudnék továbbtanulni egyetemen hogy sikeres életem legyen és a szép lányok is válasszanak engem, tehát legyen anyagi biztonságom, legyen kertes házam, autóm, el tudjam tartani a leendő családom...

2014. jan. 26. 19:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Azon túl, hogy elég fura, hogy ezt a szerelem, szex kategóriába írtad...

Ha komoly választ akarsz, azt mondom: gyatra képességekkel ne menj egyetemre. Többre mész, ha van egy keresettebb szakmád, amit jól el tudsz végezni, mint ha 10 év alatt nagy nehézségek árán elvégzel az egyetemen egy büfészakot, vagy esetleg talán a testnevelést. A bölcsész is kizárva, mert ott kellene a jó memória.

Tudod, attól, mert elvégeznél valami alibiszakot egyetemen, úgy, hogy saját belátásod szerint is agyilag nulla vagy, azzal semmit nem érsz el. Persze, ha van protekciód, és tudsz hátsót nyalni, akkor más a helyzet, de önmagában a diploma jó képességek nélkül nem sokat ér.

Egyébként meg első körben szerintem próbálj meg leszállni a földre...

2014. jan. 26. 20:03
 22/34 A kérdező kommentje:
19es: a jó mérnökséghez kell, mert ha bebiflázom a sablonokat nem leszek jó mérnök, nem leszek alkotó elme
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
andragógia,bölcsész szakok...kommunikáció szak,hr szak
 24/34 A kérdező kommentje:
de valami amivel el tudok helyezkedni úgy h abból telljen autóra, házra pesten, családra stb
2014. jan. 26. 20:04
 25/34 anonim válasza:
100%
20 hozzászóló. Ez tök jó ötlet énis valami hasonlóra gondoltam, de nem pont a színészire.
2014. jan. 26. 20:05
 26/34 anonim ***** válasza:
31%
Jó, szerintem ez a kérdés csak arra lett kiírva hogy sajnáltassa magát a kérdező és megkapja a figyelmet amire vágyik.
2014. jan. 26. 20:06
 27/34 A kérdező kommentje:
26os hát akkor csak igazam lett mérnöklétedre mégsem tudsz olyan jól kombinálni, nem nem azért lett kiírva
2014. jan. 26. 20:08
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

# 19:

Látom neked is problémád van a szövegértéssel. Azt írtam, hogy vannak olyan mérnöki szakok, amihez kell a tehetség (pl. térlátás). Nem azt írtam, hogy mindegyikhez!

Én építész vagyok és láttam, hogy egyes szaktársaim mit műveltek bizonyos tárgyakból azért, mert sem tehetségük, sem térlátásuk nem volt. Azt pedig ne mondd nekem, hogy például egy gépész, akinek nincs térlátása három nézetből megmondja, hogy néz ki egy adott tárgy...

Persze vannak olyan mérnöki szakok, amihez nem igazán kell tehetség, mint a közlekedésmérnök és hasonszőrű társaik, de azokkal meg sokra nem is mész...

2014. jan. 26. 20:08
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

#28, Nem, ne haragudj nekem nincs bajom a szövegértéssel, mindössze ellenpéldát hoztam fel az általad felvetett opcióra.

Én anyagmérnök vagyok, nem mondom hogy túl fényes jövedelmem van de jól élek belőle, és sosem voltak gondjaim a térlátás hiánya miatt.

2014. jan. 26. 20:11
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

autó, pesti lakás, család...

menj el politikusnak, hazudni csak tudsz...

2014. jan. 26. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!