Mi legyek ha nagy leszek? Ha nem vagyok jó sem infóból, sem matekból, kémiából, fizikából sem, lassú a felfogásom és rossz a memóriám és a koncentrálóképességem és a kézügyességem is rossz?
Nem mindenki találja meg a tehetségét az iskolában. Valami csak van, amibe jó vagy, ami érdekel... Bármi.
Ráadásul úgy látom a reál tárgyakkal vagy gondban, mi a helyzet a többivel?
Legyél jó matekból és fizikából, és legyél mérnök.
Lehet hisztizni hogy ahhoz tehetség kell, de igazából "csak" sok munka kell hozzá.
Vagy siránkozhatsz és nem lesz semmi.
# 13:
Azért tudok olyan mérnöki szakot, amihez kell tehetség is. Például a térlátás sem adatik ám meg mindenkinek...
ma 19:53
Mindenhol van rá igény ahol a fönöknek egy olcsó csicskára van szüksége... :)
humán tárgyak a rossz nyelvérzékem, és a rossz memóriám miatt nagyon rosszul mennek szintén
szakmán én is gondolkodtam de kézügyességem az osztályban az egyik legrosszabb volt, a technika órán is vmit barkácsoltunk mindig nekem nem akart összejönni
Polcot tölteni, mosogatni, futószalagnál állni általában még van igény. Nem álommeló, de sajna sokan diplomával is örülnek, ha ez jut...
Minden esetre inkább keress olyat ami érdekel, és próbálkozz azzal. A kérdésedből ítélve van még időd érettségiig is... Utána egyetem, vagy okj, de ezen ráérsz gondolkozni.
Bocs,én meg mérnök vagyok és és mindig rossz voltam matekból. Nagyon sok munkával tudtam megcsinálni, és arra kellett odafigyelnem hogy a módszerek menetét jegyezzem meg.
fizikából nem voltam rossz de különösebb tehetségem se volt.
Jogsim pedig nincs. Ne haragudj de a mérnökséghez nem térlátás kell hanem igényesség és olyan elme ami átgondolja hogy adott körülmények között milyen megoldások lehetségesek, és hogy azok közül melyik az optimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!