Megérzed ha valaki néz? Vagy ha rólad beszél? Miért van ez? Túlérzékenység vagy telepátia?
Figyelt kérdés
Egyszerűen mindig megérzem ha valaki néz. Még akkor is ha éppen alszok és kinyitom a szemem.Mindig odanézek de néha már inkább oda se nézek. Sőt azt is megérzem ha rólam beszélnek és amikor hallgatozok valóban kiderül hogy tényleg rólam van szó.2009. dec. 4. 17:35
1/7 anonim válasza:
Nekem szokott lenni olyan hogy érzem hogy néznek,és tényleg,meg észreveszem azt is ha róllam beszéllnek.Nem tudom miért lehget,de biztos van rá jó magyarázat
2/7 anonim válasza:
én is mindig megérzem az ilyesmiket.. fura xd
3/7 anonim válasza:
megérzem ha valaki néz és ha rólam beszélnek azt is, elég érzékeny lelkem is van, lehet ez is olyan, mint az ikreknél vagy az anya gyerek kapcsolatoknál, vagy tényleg telepátia
4/7 anonim válasza:
én is megérzem a legtöbbször, fura dolog ez de legalább nehezebben ér vmi baj minket :D
5/7 anonim válasza:
Én is érzem. És rettentően irritál... -.- Főleg, ha néznek. Azt tudom, hogy kibeszélnek kb. a hátam mögött mindenhol, mert én vagyok a "gáz", mert nem állok be a sorba.. Na mind1. :D Ezt nem kell érezni, tudom.
De pl ha villamoson vki bámul, néz, megérzem, és ránézek olyankor meg elfordulnak... -.- Vagy ha nem akkor, meg grimaszt vágok, hogy mégis mia fene van, nem kirakat, nem kell nézni. Nemegyszer szóltam már be full idegen embereknek emiatt. Akinem nézki ugy mint az átlag kis plázap.icsák, az kirakat? Ennyire különleges vagyok vagy ennyire ocsmány? O.o
6/7 anonim válasza:
Fura, de az ilyesmiket én is megérzem, és zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!