Zavar-e, ha másnak nagy az egója?
Figyelt kérdés
lehet példákat is írni:D2009. dec. 4. 14:32
1/13 anonim válasza:
Zavar hát,főleg ha így fejezi ki,hogy "nagy az egóm",annyira ostoba dolog
2/13 anonim válasza:
Igen, engem nagyon zavar, ha valaki kb ötpercenként kijelenti, hogy mekkora király vagyok stb... És ezt komolyan is gondolja!
3/13 anonim válasza:
Ha okkal nagy az egoja, nem zavar. Ha nincs mire,akkor az nagyon gáz. Ha pl egy ismert ember kijelenti h nagy az egom, el is hiszem, de ha egy amatőr rockzenekar frontembere mondja ugyanezt, legszívesebben jól kiosztanám h ugyan mire...?
5/13 anonim válasza:
Am sikeres, elismert emberek általában elég egoisták. Sőt, a mai világban az viszi sokra aki önző, egoista,stb...egyik legjobb példa erre Madonna.
6/13 anonim válasza:
nem zavartatom vele magam, mert annyit nem ér, de elkerülöm az ilyen arcokat, nem jók társaságnak. :)
7/13 anonim válasza:
Ez annál sokkal bonyolultabb! Gondolkodjatok már! Ha vki sok dolgot elért az életben,joggal lehet egoista,mert van mire,az egoizmus pedig több embert vonz mint a szerénység!!!
8/13 anonim válasza:
Nagyon! Ismerek nem egyet. Legszívesebben beverném a képét, mikor be nem áll az illető pofája, hogy: "én, nekem, enyém, stb... utána meg hangoztatja, hogy ő utálja az egoistákat. -.-
9/13 anonim válasza:
egy olyat ismerek, aki komolyan is gondolja! legszívesebben addig ütném, amíg mozog. bennem is van egy kis egó, tehát megemlítem,h ogy én naon okos vagyok, hogy megcsináltam ezt-azt, stb... de ezt nem mondom komolyan, tudom hogy ez egy vicc. viszont az a csaj komolyan azt hiszi hogy jó németes, meg szép és okos...
10/13 anonim válasza:
Aha, zavar.
Miért?
Mert megkapta az énrészemet is XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!