Van olyan lány rajtam kívül, aki utálja a parfümöket, smink cuccokat, ékszereket?
Komolyan nem értem NŐ társaimat.A smink meg a parfüm számomra alapvető női kellék,persze csak mértékkel.De az arany ékszerek viselése,nekem szent.Imádom, van is egy pár.
Káros szenvedélyem nincs,amikor csak alkalmam van hordom őket boldoggá, tesznek a szépségükkel.Engem is már megszóltak,hogy túlzásba viszem,de a sajátomén kívül senki más véleménye nem érdekel.Miért ne költhetne egy Nő többet aranyra ,ha ebben látja örömét.
2009-12-18 11:49-nek
Én is a természetességet szeretem.
Én pont az ellenkezője vagyok: Sminkelés nélkül olyan vagyok, mint egy tízéves kislány(pedig 21 vagyok :D:D). Ezért csinálom. És ehhez meg nagyon passzol a parfüm és az gyönyörű ékszerek.
Komolyan, nem értem az ilyen "antinő" nőket!
És én is!!!(17/fiú)
Szerintem a nő úgy szép ahogy teremtették.... Nem mellnagyobbítva, még sminkelve, milliókat (, de még ötvenet se nagyon) közbe magára (ékszer, parfüm, még miegymás)
Antinő?
Már bocs, de mutasd nekem egy nőt, aki gyönyörű, és kilóban lehet mérnia sminkjét, zónában az ékszereit, és olyan fekete szemhéja van, mintha zombi lenne......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!