Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rendetlen vagy? Esetleg...

Rendetlen vagy? Esetleg rendmániás?

Figyelt kérdés
Én személy szerint szeretem ha rend van a lakásban,de valamiért nem tudom megtartani és takarítani is csak hétvégén van időm.De viszont tisztaság van,csak a cuccaim szanaszét hevernek.:P Más is van így?
2009. dec. 1. 20:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nagyon nagy kupi van a szobámba de hetente egyszer nekem is rendet kell tennem me anyám hisztizik -.-"

meg ha ő elpakol akk semmit nem találok -.-"

2009. dec. 5. 22:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én általába rendetlen vagyok,néha meg rámjön a rendmánia
2009. dec. 5. 23:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én meg ilyen nyesedék vagyok, mert a szobámba néha soha nem látott dzsuva uralkodik el. Nem is kosz, hanem csak rendetlenség, viszont a suliba és a ház másik pontján meg pedánsan rakom a rendet. Bármikor. Szívesen segítek másnak máshol rendet rakni, de az én szobámat áhh soha. Anyám szokott rendet rakni, amit utálok és már volt, hogy bezártam az ajtóm. Én a szobámba így érzem jól magam, és ilyen kis egér utakat vájok ki és azokban közlekedem. Mondjuk most költözök másik nagyobb szobába ott már szépen rendet fogok tartani, mert evvel a szobával az a baj, hogy ha már lerakok 1 könyvet a földre már a negyede szobát elfoglalja. ÉS hát mellé jön a gyorsan levett koszos ruha utána az esti pohár reggel felkelek és a ruha özönt kiöntöm a szekrényből, a sminkeket kipakolom az összes könyv a földön és mire haza érek mintha bombát robbantottak volna.. xD
2009. dec. 6. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Rendet tartok a szobámban, de ha Anyu bejön és utánam pakolászik, olyan mintha szélsöpört volna végig a szobámon, semmit nem találok.
2010. ápr. 1. 23:47
 15/15 anonim ***** válasza:
rendetlen! a pasim meg pont fordítva! el tudod képzelni?
2013. márc. 2. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!