Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Legszivesebben kikaparnám a...

Legszivesebben kikaparnám a szemét?

Figyelt kérdés

Vagy kitépném az összes haját?

Éreztél már ilyen érzést?

Sosem voltam agressziv, verekedő...., néha mégis legszivesebben ezt tenném, ha nem tudnám türtőztetni magam.

Ha volt ilyen érzésed, mi és ki váltotta ki?

Vagy esetleg meg is tetted? Ha kedved van, ird le történeted...

2014. jan. 8. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:
29%

Ezek leginkább egy bizonyos kisebbségre és a prolikra jellemző, primitív indulatok.

Intelligens emberben nem generálnak ilyen késztetést a napi konfliktusok. Ésszel és érvekkel kísérli meg a megoldást, vagy távol tartja magát az illetőtől.

2014. jan. 8. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ritkán borít ki ennyire valaki, alapvetően nyugis alkat vagyok. De ha mégis, akkor fortyogok egy darabig, aztán megpróbálom kultúr ember módjára megbeszélni a dolgokat. A feszültséget meg máshol vezetem le. (sport, szex) :)
2014. jan. 8. 23:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Utoljára általános iskolában éreztem ilyet (komolyabban, mert nagyon rossz pillanataimban néha még előtörnek ezek az érzések, csak sokkal rövidebb időre és enyhébben), néhány bunkó, primitív iskolástársam iránt, illetve az apámat is sokáig gyűlöltem.

Mára szerencsére már helyükön tudom kezelni ezeket a dolgokat.

25/N

2014. jan. 8. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!