Van valami ami kimaradt eddig az életedből?
Figyelt kérdés
mi az és miért? Bebírod még pótolni? Helyrebírod hozni?2009. nov. 29. 23:34
1/13 anonim válasza:
nem voltam még az Eifel toronyban
nem ittam Guiness sört
nem sétáltam végig a New Yorki time squaren :D
2/13 anonim válasza:
a heroin. de egyelőre várok vele.
3/13 anonim válasza:
Nem tanultam. Nem tudom már bepótolni sajnos.
Nem voltam sose önmagam. Ez még változhat ha elkerülök erről a helyről ahol most lakom.
A bulik is kimaradtak meg a barátok is. Sosem voltam egy barátkozós típus.
4/13 anonim válasza:
A pénz, és a lehetőség a tanulásra, ennek minden következnényével, egy igazi társ, és rendes, értelmes barátok.
5/13 anonim válasza:
Jaj tanulni sohasem késő - Azt nem tudom milyen szinten maradt ki a tanulás, de estin letehetsz érettségit, elmehetsz felnőttképzésben okj-s képzésre, vagy felsőoktatásban alapképzésre (12 félév államilag támogatott) nekem is van nem 1 30as osztálytársam!
6/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék külföldön tanulni és dolgozni, világot látni és sohasem adom fel h ezek a dolgok összejöjjenek!
7/13 anonim válasza:
Az őszinte, igaz szerelem, de most úgy néz ki, talán sikerül... nagyon szeretném, és minden nap teszek érte és imádkozom, hogy összejöjjön...
8/13 anonim válasza:
Nem tettem még semmi hasznosat az emberiségért :S
9/13 anonim válasza:
"a heroin. de egyelőre várok vele." neked van bajod.. xD
10/13 anonim válasza:
nem voltam szerelmes.
Nem szexeltem.
Nem láttam világot.
Nem tanultam.
Nem élek.
hát azt hiszem, ennek nagy részét talán tudom teljesíteni, igaz az utolsó nagy kihívás, az lehet csak akkor fog bekövetkezni, amikor már meghalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!