Hogyan ne unatkozzak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem, nagyon összetetten megpróbálom kifejteni. Először is, hogy ne legyenek félreértések, leszögezem az elején, nem vagyok meleg, fiú vagyok, és 14 éves. Az volna a problémám, hogy ugye a szüleim nem engednek el sehova se. Ebből kifolyólag barátaim sincsenek, akik vannak azokkal is csak a suliban találkozok. Meg még annyi gond van, hogy a sulim, egy távoli városban van. Csak ott tudok barátkozni emberekkel. És itthon, nagyon durván unatkozok. Persze, mondjátok, hogy kössem le magamat. Megpróbáltam, gépes online játékokkal játszani, ott sok havert szereztem, de nem éreztem, hogy lekötne. Próbáltam már könyveket olvasni, de az is sikertelen volt. És ugye itt volt a karácsony. Nagyon örültem, mert a testvéreim, akiket szeretek és tisztelek, itthon voltak, és nem unatkoztam. De amikor elmentek, itt volt az egész szünet, és semmit nem tudtam csinálni. Anyám meg apám nem nagyon szokott velem sokat beszélni, szóval nagyon senkivel se társalogtam. Minden nap a sírás folytogatott. a lényeg a kérdésnek, hogy hogyan kössem le magamat? SEGÍTSETEK!
2014. jan. 4. 23:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért lennél meleg ? mert sírsz?

minden férfi sír, aki nem vallja be, az nem igazi férfi!

vagy mer unatkozol?

megesik!

mondanám, hogy tanulj, de gondolom próbáltad...

én a helyedben lkezdenék egy hobbi után nézni, pl tanulj meg hangszeren játszani :)

vagy csajozz be a neten :D

tudom, lehet, hogy nem vonz a dolog,

de még tudom ajánlani:

epizodok.com

nézz meg mindent amit lehet :D

én végig néztem a south parkot, family guyt, amerikai fatert, dextert, big bang theoryt, most a halottnak a csókot nézem!

2014. jan. 5. 00:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Na figyu én is sokat unatkoztam ennyi idősen, engem elengedtek volna mindenhová és nagyvárosban is lakok de egyszerűen nem éltem vele, így csak otthon kuksoltam. Még net se volt! Annak csak örülj hogy nem kötött le az online játék, csak az idődet pazarolod ha ráfüggsz, bár sajnos még megtörténhet.

A lényeg, amit én nem tudtam, mert nem mondta senki, vagy nem akartam elhinni: az hogy egyedül vagy egy lehetőség hogy fejleszd magad. És ha társaságba kerülsz ennek a fejlődésnek az eredményeit ÉLVEZD. Tehát egy befektetés.

Először is találj ki egy sportot amit egyedül, otthon, vagy a környékben is tudsz művelni. Ez azért is jó mert ha fizikailag aktívabb vagy akkor utána szellemileg is aktívabb tudsz lenni és a hangulatod is jobb lesz. Ebből a sportból keress egy edzéstervet és azt vidd végig. Heti 3-4 edzéssel már tudsz látványos eredményeket elérni. Az is elég ha pl. fekvőtámaszozol, és kitűzöl magadnak egy magasabb számot amit el akarsz érni belőle.

Hangszer: nagyon jó ötlet, találsz egy csomó jó oktatóanyagot a neten is, néha, mondjuk 2 hetente lehet tanárhoz is járni. De ha nem, az se tesz semmit, nagy zenészek is maguktól tanultak meg, legalábbis jutottak egy szintre ami elég is.

És amit a végére hagytam: olvass, de a csajozásról! Azt biztosan nem fogod unni és később a gyakorlatba is átültetheted. Nem vagy már kisgyerek, ha a szüleid nem engednek el, akkor (ha tényleg ne tudod megváltoztatni) fogadd el a helyzetet, és próbáld meg a legtöbbet kihozni a következő mondjuk 1 évben. Ezt azért írom ehhez a részhez mert jöhet a kifogásod hogy "dehát hol tudnék ismerkedni". Akárhol! Akár a facebookon is, de a buszon, utcán, suliban szünetben is elég kell hogy legyen.

És még lehetne ötleteket mondani de ha ezt a hármat elkezdenéd akkor máris hasznosabban telne az időd és jobban éreznéd magad.

A kulcs a tervszerűség és az amit az elején is írtam, hogy ezt egy lehetőségként fogd föl, mire "kiszabadulsz" több legyél mint a többiek akik vagy otthon verik a répát de azoknál is több lehetsz akiket most csak irigyelsz pedig semmi hasznosat nem csinálnak suli után, elmennek pizzériába kólázni, meg a plázába bámészkodni? Ugyanmár :)

2014. jan. 5. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!