Mit csináljak, hogy ne unatkozzak?
Figyelt kérdés
Ha nem lenne ilyen idő, akkor már rég kint lennék, és sétálnék, de ilyen időben örülök, ha nem kell kimennem.A gépen semmi normálisat nem tudok csinálni, edzeni meg azért nem edzek, mert a héten minden nap edzettem, és kell egy kis pihenő, viszont most meg unatkozok.. Nincs semmi ötletem, hogy mivel tudnám elfoglalni magam.2012. febr. 12. 10:33
1/5 anonim válasza:
Takarítás, ebédfőzés, sütisütés, beszélgetés valakivel, olvasás, tanulás.
2/5 anonim válasza:
LFA te valami stréber lehetsz.én ha nemtudok csinálni semmit akkor is addig nézegetek a gépen játékokat míg nemtalálok valami jót.(pl.:CS,COD2)
4/5 anonim válasza:
Nem, kedves kis gyökérkezdemény! Én normális vagyok, nem pedig gyökérbe oltott kocka.
5/5 anonim válasza:
szóval kocka vagyok?hát az lehet.és?olvasni azér néha ha rossz a gép vagy nincs áram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!