Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy induljak neki az életnek?

Hogy induljak neki az életnek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy kőműves szakmám,de munkanélküli vagyok.20/f

A kőműves szakmát úgy megutáltatták velem,hogy nem akarok benne dolgozni,de mégcsak nemis értek hozzá...gyárban végképp nem akarok dolgozni..Most,ha előszőr elmennék gyárba,akkor az még oké,de hogyan juthatnék majd feljebb,hogy ne legyek egy "senki"?Nem akarok én kőgazdag lenni,csak nem akarom az agyamatis kidolgozni 12 órában minimálbélért..Hogyan tudnék majd jobb életet,munkát,szakma nélkül?(mert ugye a szakmámban nem szeretnék dolgozni)

Köszönöm a válaszokat!!

2014. jan. 4. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Másik szakma? Programozás? Nyelvek?
2014. jan. 4. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ha bekerülsz egy gyárba onnan nem lesz kiút. 12 óra biztos lesz "mert a CÉG érdeke úgy kívánja" ez ellen szavad nem lehet.

12 óra után meg csak aludni lesz kedved, és nem tanfolyamra járni vagy tanulni.

2014. jan. 4. 19:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Pont ezaz,hogy gyárba ezért nem fogok menni...

Másik szakmát tanulni megint pénz,OKJ tanfolyamon megcsinálnék valamit,ha gyüjtenék egy kicsit..

Csak teljesen reménytelen vagyok,hogy mi lehet még belőlem,vagy mikbe érdemes fognom,hogy ne a munkának éljek.

2014. jan. 5. 01:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor tarts ki valameddig, aztán irány egy másik OKJ. Huszon pár évesen még nem késő új szakmát találni.
2014. jan. 5. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!