Vajon amikor "valaki" azt mondja hogy ő ugyse számit senkinek se, akkor az illető "TÉVED"?
Figyelt kérdés
Már mint aki ezt mondja az TÉVED?2009. nov. 29. 12:55
1/6 anonim válasza:
Nem téved. Én se számítok senkinek se és ez így van:)
2/6 anonim válasza:
Biztos hogy téved.Valakinek biztos hogy számít csak nem tud róla vagy nem akar tudomást venni róla, hisz annak akinek Ő számít az aki ezt mondja nem szereti/kedveli ezért az ő véleményé nem ér semmit.Rem nem írtam nagy butaságot :D
3/6 anonim válasza:
én se számítok senkinek, ez így van.
4/6 anonim válasza:
Valószinő de ennyire nem egyszerű a dolog mert a család barátok, számítanak rájuk érzelmileg, személyesen (ha pelenkázni kell az idős szülöket) anyagilag , másrészt meg ha nem tudgya magát összeszedni jobb nekik ha eltünik ki tudgya esetleg még meg is érdemik.
5/6 anonim válasza:
Miért ne számítana? 1 osztályban, vagy a munkahelyén, ott talán nem számít mindenki? V a családtagok egymásnak talán nem számítanak? Kire számíthatunk ha nem rájuk? Ez talán nem így van mindenkivel?Azt nem mondom h egyenlő mértékben de vmilyen szinten igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!