Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi ez és miért történik?

Mi ez és miért történik?

Figyelt kérdés

Eddig sokszor megesett, hogy amikor beszélgettem valakivel (közelebbi barátaimmal, szerelmemmel), később visszakérdeztem valamire, és ők egy az egyben azt állították, hogy ilyet nem is mondtak. Pedig szó szerint vissza tudtam mondani az elhangzott szavakat, még a körülményekre is pontosan emlékeztem. A végén pedig mindenki engem nézett bolondnak. Ez miért van, és kiből indul ki? Várom válaszaitokat!

21/L

2009. nov. 29. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:

nos velem is volt már ilyen, szerintem nem te vagy a hülye... elég nagy a fantáziád, és vannak helyzetek/szituk/beszélgetések, amiket csak úgy elképzelsz, de utólag úgy emlékszel rájuk mintha megtörténtek volna... nekem is volt már ilyen, amikor váltig állitottam hogy valami megtörtént, és senki más nem emlékezett rá, és a végén engem nézett mindenki tiszta dilisnek... van ilyen, csak szórakozott vagy...

15/L

2009. nov. 29. 18:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Furcsa ezt hallani:) Köszönöm a választ!
2009. nov. 30. 07:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem kb szanaxot kéne szednie a beszélgető partnerednek vagy épp egy kicsit figyelnie is kellene amikor beszélsz.

Velem is 1 csomószor volt, hogy mondtam valamit vagy a másik mondott valamit pár perc múlva vissza kérdeztem vagy szóba jött és azt mondta, hogy ilyet nem is mondtam, meg hogy mást mondtam... Ilyenkor felcseszik az agyamat... Múltkor pont barátnőm hülyült az új telójával és véletlenül felvette a hangokat és pont akkor is ugyan ez történt, és már megnyugodtam elkönyveltem, hogy megint engem néznek hülyének.. Erre meg vissza hallgattuk és nekem volt igazam. Egyszerűen annyira nem figyelnek, hogy még téged akarnak lehülyézni..

2009. nov. 30. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem is a beszélgetőpartner igen feledékeny :D

Engem pl. barátnőm akkor szokott bolondnak nézni, mikor jön mellettem és esküszöm hallom hogy mond valamit, mert az ő hangja csak kicsit halkabban és vissza szoktam kérdezni hogy "Mi van?" ő meg " Mi? én nem mondtam semmit sem" :D

Vagy pl. multkor dolgozatot írtunk, csend volt...állítólag TELJESEN...aztán egyszer csak hallom hogy dumál osztálytársam...az ő hangja volt és elég hangos, de senki nem figyelt oda... én meg felkiáltottam hogy "Kuss legyen már" :D ... aztán mindenki felnézett, meg a tanár is és "Dehát most nem is beszélt senki sem" :D :D Kicsit sem volt égő :D pedig esküszöm hogy hallottam a hangját :D

És ilyenek elég sokszor előfordulnak ugyhogy szerintem én vagyok a bolond :D

20/L

2009. nov. 30. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Az ember mond valamit,és amit mond,azt valahogyan érti.Az éppen kimondott szavak viszont nem biztos,hogy a legalkalmasabbak kifejezni azt,amire gondolt,ezért később az agya tiltakozni fog az újra kimondva már más jelentésben tetszelgő kifejezések ellen.
2010. febr. 22. 09:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, utolsó, a fantasztikus magyarázatodat!!!
2010. febr. 22. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívesen! :)
2010. febr. 22. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!