Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 19 éves koromra már tudnom...

19 éves koromra már tudnom kéne, hogy ki vagyok?

Figyelt kérdés
Mert állítólag a serdülőkor önmagunk megtalálásáról szól,és az elvileg már elmúlt,mármint a s.korom,de én nem igazán ismerem magamat.Szóval nem tudnám magamat jellemezni,meg pl mikor vannak ilyen önértékelős tesztek,én nem tudom eldönteni,hogy mit csinálnék,ha ez meg az történne...Meg ilyenek...Szóval én nem tudom,hogy ki vagyok,és ki akarok lenni.Nem akarok olyan lenni,mint amilyen most vagyok,de nem tudom,hogy milyen akarok lenni.Tulajdonképpen nem is vagyok semmilyen.Vagy nem tudom.Mindig másmilyen vagyok.Sose vagyok ugyan olyan,semmi állandóságot nem lehetne felfedezni a személyiségemben.Szóval rendben van ez így?Hogy lehet megismerni saját magunkat?
2009. nov. 29. 00:06
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Nos, ez szerintem megint csak olyan dolog , hogy emberenként eltérő... van aki már tudja akár 10 éves korában hogy ő most akkor atomtudós lesz , és bizony az is lesz. Azonban az is lehet hogy 1 év múlva meggondolja magát és nem az lesz. Nem lehet általánosítani szerintem így hogy jajj te most 19 éves vagy és neked szeptemberben már tudnod kell hogy mit is szeretnél csinálni meg hogy " ki vagy" .

Én most 24 éves vagyok , 19 évesen én sem tudtam hogy mit akarok csinálni, mi lesz , ma már tudom , DE teszem hozzá ha tudtam volna 19 évesen akkor most máshogy állnának a dolgaim.

2009. nov. 29. 00:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell még, én most vagyok 24 és még mindig meg tudok magamon lepődni, pedig elég elemző személyiség vagyok. Inkább az élethelyzetektől függ, minél több szituációban találod magad, rá fogsz jönni mindenre :) De gondolom majd a suli befejeztével, a nagybetűs Élettel kezdődik majd minden. Picit tartok tőle :)
2009. nov. 29. 00:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg végig gondolni mit szeretnél csinálni, válassz ki egyet és koncentrálj arra, de a többit se verd ki a fejedből mert hosszú az élet és valamivel el kell foglalnia magát az embernek.
2009. dec. 1. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!