Miért nem tudok nevetni?
Szia!
Ismerem az érzést,nem könnyű helyzet,hasonló cipőben járok én is már nagyon rég óta,de sikerült valamennyire változtatnom a dolgokon,viszont még mindig nagyin ritkán tudok igazán jót nevetni.Keress új elfoglaltságot,új társaságot,próbálj meg minél több dolgon változtatni.Ha szeretnél valakivel beszélni róla írj nyugodtan pvt.
Szia. Én 16 éves fiú vagyok. Régen, amíg általánosba jártam, én voltam a "vicc király" az osztályban, mindenki rajtam nevetett, nem telt el olyan nap, hogy ne nevettem volna én is velük. Aztán középsulis lettem. 9. első félévében minden ugyan úgy ment mint régen, mindenki csak rajtam nevetett. De aztán telt múlt az idő, egyre komolyabb lettem, és én se tudok már nevetni. Néha -néha beszólok 1-2 poént, amin már nem úgy nevetnek a többiek mint régen.
Az emberek változnak, és mint neked, nekem is hiányzik a régi énem. De hát ez van. Nem kell erőltetni, el kell fogadni magad így, és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!