Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert nem tudok nevetni mar...

Miert nem tudok nevetni mar regota?

Figyelt kérdés

16 eves vagyok.

A suliban beszelgetetek normalisan a barataimal de azert kicsit zarkozott vagyok.

a szabadidomet a szamitogep elott toltom.

nincsen baratnom.

semmi trauma nem tortent velem.

hiaba nezek family guy-t

hiabamond valami szamomra tenyleg vicceset a baratom kulsoleg sosem tudok teljesen nevetni.

csak mosolyogni.

lehet hogy depresszios lennek?

nincs mostanaban sohase olyan igazan jo kedvem de kinyirni sem akarom magam.

ha valaki ert az ilyen lelkizileshez annak igazan megkoszonnem ha valaszolna valami hasznosat koszonom eselnezest az ekezethianyert a billentyuzetem hibaja.

2013. máj. 3. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért nem tudsz nevetni a vicces dolgokon sem,mert a világunk ilyen.Gondolom gépen olyan játékokkal játszol,amiben az a cél,hogy nyírjuk ki az ellenfelet. BINGO!Annyira hozzászoktál a gyilkolászáshoz meg ilyenekhez,hogy nem tudod értékelni a viccet.Tölts kevesebb időt a gépnél és többet a barátaiddal.
2013. máj. 4. 07:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Kösz

Már rájöttem hogy több időt kéne a barátaimmal töltenem,

csak nem tudom hogy hogyan érjem el.

am nem gondoltam volna hogy ez az oka

2013. máj. 4. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha van valami szórakozási lehetőség (koripálya,vagy csak egy hely,ahol kártyázhattok,beszélgethettek) a közelben,minél sűrűbben járjatok el oda,vagy menjetek egymáshoz.

Nálunk most menő a kocsmapóker.De szervezhetsz "csapatépítő tréninget" is akár.

2013. máj. 5. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!