Hogyan kezeled ha beszólnak neked?
általába azt szólom visszanekik hogy szopjál g_cit. :$
sokan azthiszik félek belemondani szemükbe hogy mit gondolok de valamikor ordibálok is.xD
Nekem állt. mindig akkor szólnak be, amikor válaszolnak a beszólásmora. De ha ez megtörténik, hát csak saját felelősségre mert akkor én porig alázom mindenki előtt.
Csak annyit mondok, hogy 1 perc se kell nekem ahhoz, hogy megsirassak valakit.
ez van. Kinek a pap kinek a papné.
De nagyon ritkán van, ha csak úgy beszólnak olyankor van, hogy elkezdek lazulni (oda megyek hozzá pöppet erőszakosan párszor hátra lököm megropogtatom az ujjaim, és csak annyit mondok: Szoltál??) Van amikor kussba maradok vagyis nem teljesen mert elkezdek szakadni a nevetéstől, van amikor csak ránézek felhúzom a 2 szemöldököm és olyan jó lenézősen nézem még egy kis ideig..
Mindig megtalálom a jó módszert, hogy a másik maradjon alul, és az igazság hogy nem is vagyok olyan erőszakos, csak mutatom, mert így soha nem kerül sor verekedésre.. :D
16/L
Áá szóval attól vagyok magyar, hogyha szarrá püfölök mindenkit a környezetembe? Hát te légy a talpadon magyar. Ember mekkora egy szánalmas sutyerák vagy!
Épp ez az, hogy rohadtul de nem vagyok p.csa, én szoktam a p.csákat leállítani. Nekem nem mernek nekem jönni. Ha kell tudok agresszív lenni és mivel már tudatosult bennük, hogy nálam nem babra megy a játék inkább nem cseszekednek velem.
Szerinted egy szánalmas Barbie picsnek mi esik a világon a legrosszabbul?? Ha olyan szinten lenézed mint egy porba fingót. És szépen körbe röhögöd. ennyi.
És igen ÉN magyar vagyok, de benned kételkedem öreg apám.
Kis korodba benne felejtettek a szoláriumba mi?
Nem dicsekedek, csak gondoltam közlöm, ha már ez volt a kérdés. Azt meg sajnálni tudom, hogy ha képes egy másik ember véleményére hallgatni. Nekem aztán akárki mondhatja, hogy szar a ruhám a hajam, csúnya vagyok és segg hülye, annyira veszem magamra, mint a csöves kabátját. Semennyire!
De tudlak sajnálni, ha már evvel felhúztalak, így ebből látszik, ha téged beoltanak hát eléggé magadra veszed. Talán még sírni is szoktál??
Ohh Brühbrüh brüh. De sajnállak. Gyere sírj a vállamon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!