Mit tegyek? Nem bírom megvédeni magam. Például ha beszólnak? Nem túl gyakori úgy 1-3 alkalom egy héten. Ja, és utálom az erőszakot!
Jó, persze... szóljak vissza.... De akkor éppen, mikor a fejemhez vágják a sértést, nem jut eszembe semmi :D Néha már már szánalmasnak érzem magam... Mit csináljak?
E/12 email-em: haraszti.e@citromail.hu
Legyél alattomos, mint egy cigány, ravasz, mint egy kígyó, és ártatlan, mint egy ma született bárány.
Ergó, ha beszólnak, akkor kezdjenek eltűnedezni vagy megkárosodni a dolgaik. És persze, soha nem kéne, hog bebizonyosodjon, hogy te vagy az.
Én is voltam az osztály "legalja", csak érdekes módon ahogy teltek az évek, kiderült, hogy akik engem cseszegettek, mind nyomorékok.
Vicces, hogy soha nem vitték többre, mint a pofájuk jártatása. Mindegyik kétkezi munkás lett.
és mi bajod a kétkezi munkásokkal? (én nem vagyok az)
ha nem lennének neked se lenne semmid!
Semmi bajom a kétkezi munksásokkal, de a legszebb öröm a káröröm és látom rajtuk, hogy utálják amit csinálnak.
Plusz mindig szégyenlik magukat mikor találkoznak velem.
Nap mint nap találkozok velük.
Szerintem elég megalázó nekik, hogy annak az embernek a csicskulnak, akit mindig beoltottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!