Ti vagdossátok magatokat? Sok embert ismersz aki vagdossa magát és/vagy depressziós?
Tegnap tudtam meg egyik barátnőmről hogy vagdossa magát, és pszichológushoz is járni fog, másik osztálytársamról is kiderült két hete hogy vagdossa magát, meg volt legjobb barátom is vagdosta magát, drogozott, sőt, nekem is voltak problémáim gyógyszerekkel..
Kamaszkori depresszió? Sok az ilyen eset?
Annyira elszomorít az egész, hogy annyi ember van akiről nem is mondanám meg hogy ilyen problémákkal küzd és nem tudok ez ellen semmit sem tenni! :/
15/L
Kb. 1 éve vagdosom magam..Nem tudok leszokni, ez olyan mint a drog vagy a cigi. Egy idő után függő leszel. Ha lehet, el se kezd! Leteheted egy darabig..hetek, hónapok, évek.. De visszajön.. Mindig..
14/L
20:33 vagyok ismét.
6 éves voltam, mikor elváltak a szüleim, 10, amikor apa meghalt. Akkor nyilván még nem vagdostam magam, hanem belekezdtem valami újba. Karate. Tökéletes. Csináltam is lelkiismeretesen, 3 évig. Aztán elköltöztünk, nem volt lehetőségem folytatni. És itt el is érkeztünk a sztori azon részéhez, amit Az előbb küldtem el. 14 vagyok, lány.
neha
de nem ongyilkossagi szandekbol csak ugy
emo rules
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!