Félénk vagyok a lányoknál, megoldás?
Érdekes ez a dolog. Amit most írtál, utolsó válaszoló, hogy a lányok [nők] elvárják, hogy a férfi kezdeményezzen, pedig a férfiak inkább a nő lépésére várnak...Nos, ez egy hasznos információ volt.
Kérdésre válaszolva:
Szerintem is, csak egy kis önbizalom kell. Ha ezt a nők látják rajtad, szinte biztos vagyok benne, hogy közeledni fognak hozzád. Az internet pedig nagyon csalóka, tessék óvatosnak lenni! Önbizalom, megfelelő külső megjelenés, és lökjed ^.~ Tőlünk, csajoktól, nem kell félni. A többség jó fej, és bármilyen férfiről is legyen szó, élvezzük közeledésüket. A kudarctól pedig ne félj, mert ez mindenkinél benne van a pakliban. Nem fog összedőlni a világ. Hajrá! ^.~
Figyelj!
Én is sokáig félénk voltam.
És tudod,mi a félénkség oka?Az,hogy bemagyarázod magadnak,hogy te nem vagy olyan értékes,mint a többi veled egykorú srác.Ennek lehet valós vagy feltételezett oka is.Először önmagaddal kell kibékülnöd.Gondold el,hány olyan csaj van a környezetben,aki becsül téged.Amikor megszólitasz valakit,ezzel a mottoval tedd:"Lesz ami lesz,őt is csak anya szülte"Ne add a macho gyereket,légy önmagad,légy egyéniség,ne másolj sablondumákat.
Muszáj egy zenekaros sztorival előjönni,amikor Dave Mustaine-t kirúgták a Metallicából,tök sokat ivott,mert nem tudta feldolgozni,hogy ő már nem tag.De Megadeth néven zenekart alapitott,a többi már történelem:)
Amikor szinpadon játszottam,szindarabot előadva,nagyon görcsöltem,remegett a lábam,de ahogy kiértem a szinpadra,elmúlt a lámpaláz.
NE FÉLJ AZ ISMERETLENTŐL,HANEM UGORJ BELE!SOKKAL IZGALMASABB.
Gondold el,hányan gitároznának,ha ez járna a fejükben "Á,sose leszek olyan jó mint mondjuk az Iron Maiden,el sem tudom játszani,egy számukat sem"Ehhez képest csomo tribute banda van,és megsugom az Iron Maiden tagjai ugyanugy kételkedtek magukban az elején,mint az egyszeri gitáros.
NE FELEDD:EGY ÉLETED VAN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!