Az egyik barátnőm exével alakulgat valami,mindkettejüket régóta ismerem. Szerintem a barátnőm megharagudna és megsértődne. A legjobb barátnőm szerint meg kéne beszélnem ezt vele (mármint azzal a barátnőmmel). Nem tudom mit csináljak. Segítsetek!!!!!!!!
Hát nagyon rossz ötlet, örökre megutálhat a barátnőd, ráadásul úgy hogy lehet hogy pár hónap múlva már nem is leszel együtt az exével. Ha meg még azt is mondja hogy meg kéne beszélned vele, akkor nyilván zavarja a dolog.
2013. dec. 31. 17:04
2/8 A kérdező kommentje:
A legjobb barátnőm csak azért mondta,hogy beszéljem ezt meg a barátnőmmel,mert szerinte meg kéne próbálnom a sráccal,viszont előtte azzal a barátnőmmel kéne beszélnem.
2013. dec. 31. 17:17
3/8 anonim válasza:
Egy suliba jártok? Vagy egy osztályba? Az sem mind1 azért...
2013. dec. 31. 18:00
4/8 anonim válasza:
Én úgy vagyok ezzel férfiként, hogy sajnos már vesztettem el barátokat nő miatt... Aki idővel az exem lett... Keményen megtanultam, az igaz barát értékesebb mint egy szépnek induló kapcsolat... Szóval azt mondom csak akkor jöjj össze ezzel a sráccal, ha nem probléma hogy a srác neked is az exed lesz és a barátnődet is elveszted!
(Én nem zárom ki hogy érzelmileg elég érett a barátnőd hogy, nyugodt lehess nem fogod a barátságát elveszíteni, de ez az eddigi tapasztalataim szerint ritka mint a fehér holló.)
2013. dec. 31. 21:51
5/8 A kérdező kommentje:
A barátnőmmel egy suliba jártunk,én egy évvel idősebb vagyok. Most más gimibe járunk. A sráccal ilyen kapcsolat nincs,egy táborban ismerkedtünk meg vele.
2014. jan. 1. 12:40
6/8 A kérdező kommentje:
Igen,én is ettől félek,hogy duplán is veszíthetek. Viszont a többi barátom szerint meg kéne próbálnom a sráccal,mivel szerintük teljesen összeillünk (én is így érzem) és szerintük lehet,hogy egy nagyon jó kis kapcsolat alakulna ki,de szerintük mindenképpen beszéljem meg a barátnőmmel ezt,hogy őt esetleg zavarná-e vagy ilyesmi,de attól tartok,hogy már akkor megharagszik amikor ezt megkérdezem tőle,mármint szerintem azt fogja gondolni,hogy az ilyen barát nem barát,akiben felmerül ez a lehetőség.
2014. jan. 1. 12:44
7/8 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg..én is megpróbáltam. Igaz hogy elvesztettem utána a barátnőmet,végül a barátomat is de végül a barátnőmmel újra egymásra találtunk. Sőt,ami érdekes, a szakítás estéjén hívott fel,hogy tud róla és sajnálja. Azóta minden a régi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!