nah szóval nekem van egy Westie-m. Nagyon szeretem ezt a fajtát, vagy inkább a terriereket. Nah szóval a lényeg, h rájöttem, hogy kutyakozmetikus és tenyésztő szeretnék lenni. De nem olyan, aki csak a kölyöket akarja eladni, hanem aki kiállításokrajár, jól kozmetikáz, és elismert... Szóval ennyire fura?:S mert a tanáraim és a nagyszülők szerint hülyeség.. apám semmit se szólt anyám szerint meg oda megyek és annak aminek szeretnék...
13/L
2009. nov. 28. 14:08
1/10 anonim válasza:
szerintem nem fura
én a mudi fajtát szeretem :)
2009. nov. 28. 14:20
2/10 anonim válasza:
Sztem tök jó, hogy ilyen sikerre vágysz ilyen fiatalon.Lényeg hogy aki a kuytákat szereti......_)
Sztem az a lényeg, hogy meg is tudd valósítani az álmaidat.Ez nem tűnik nagyon elérhetetlen dolognak,viszont nem is egy kommersz szakma,a mit szeretnél.CSak bíztatni tudlak!!
2009. nov. 28. 14:21
3/10 anonim válasza:
A baj csak az, hogy M.O-n nem nagyon van jövője a dolognak. A kozmetikusnak talán, mert sok a benti kutya. Viszont még fiatal vagy nagyon, ezek változhatnak még. Külföldön tuti befutó lennél. Amondó vagyok, hogy tanulj egy biztos szakmát, és amellett, előbb hobbiból csináld, majd ha látod értelmét a dolognak, csinálhatod főállásban. De 2-3 szakma kell manapság. Egyébként nem hülyeség, ha ügyes vagy, jól kereshetsz vele, és szeretni is fogod csinálni a dolgot. Ne add fel.
2009. nov. 28. 15:11
4/10 anonim válasza:
Én is ezt terveztem ennyi idősen, mint Te:) Most 21 éves vagyok. Én is rájöttem, hogy erre nem nagyon van kereslet... Legalábbis főállásban kicsi rá az esély. Így inkább kitanultam két szakmát, és évek óta azon töröm a fejem, hogy hogy dolgozhatnék emellett kutyákkal is... (engem a kutyakiképzés érdekel). De egyelőre pihentetem a témát. Te viszont fel ne add, de azt sem javaslom, hogy az egész jövődet erre az egy lapra tedd fel. Legyen egy hétköznapi szakmád, amellett meg próbáld megvalósítani ezt is. Nehéz, de ha ez az álmod, menni fog :)
2009. nov. 28. 15:36
5/10 anonim válasza:
Én is ezt tervezem, csak nem ebben az országban és nem főállásban, mert abban nem lehet. vagyis lehet, de amit összeszedsz a kozmetikán, nem elég a kiállításokat, benzint...stb-it fizetni...tenyésztésből meg megint nem lehet megélni ez egy hobby... vagyis meg lehet, de az nagyon csunya dolog...
én 20 éves vagyok, hasonlo célokkal, annyi toldással, hogy van egy kiszemelt fajta, viszont europában össz-vissz van 2 kennel...szoval fajtahonosítás is :( de ugye nem ebben az országban mint már említettem :D hülyeség? nekem nem. :D
De azért egy "rendes" szakmát én is ajánlanék :D
2009. nov. 28. 16:29
6/10 anonim válasza:
1. Ha csak 13 éves vagy még sok minden más is megtetszhet 18 éves korodig!
2. A házunkban működik kutyakozmetikus, de nem tudom h járnak-e kiállításokra,de az tuti h biztos örülnének h van egy lány aki ilyen fiatalon vonzódik e szakma iránt!
2009. nov. 28. 19:17
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem rossz ötlet, hisz olyan munkát akarsz magadnak választani, amit szeretsz, nagyon pozitív hatású, és ráadásul jól meg lehet élni belőle. Nekünk a bevételünk 70%-át teszi ki a kutyatenyésztés, már 10-13 éve csináljuk, és mindenünk megvan. Anyagiak szempontjából nagyon jó, de egyébként is, mivel egy kutya nagyon jót tesz az ember jellemének. Én azt mondom, ha van benned elég kitartás, akkor vágj bele!
2009. nov. 29. 16:13
8/10 anonim válasza:
Szia, én 15 éves vagyok és hasonló az életcélom. Én azt tervezem, hogy gimnázium után 3éves főiskolára mennék kinológiát tanulni. Kutyakiképzésre. Utána szeretnék alapitani egy kennelt, a fajtát még nem tudom biztosan, de szerintem whipet(az allergiám miatt szerintem az jöhetne úgy szóba) és akkor járnák velük futóversenyekre, de szivem szerint inkább a német juhászt választanám, mivel most német juhász keverék kutyám van, és azok nagyon okosak, és akkor persze megcsinálnám velük az összes vizsgát. Más szakmán még nem gondolkoztam, de tudom, hogy egy mellék állás jól jönne, pld olyan amit otthon is tudnák végezni.
2009. nov. 29. 16:56
9/10 anonim válasza:
Nekem is ez az életcélom kb. 18 vagyok, jövőre megyek egyetemre, vagy etológiára vagy kinológiára. Célom az, hogy minnél jobb kutyákat képezzek ki akikkel lehet munkaversenyekre, terelni és egyéb helyekre járni, és szeretnék profi módon foglalkozni a mudikkal.
Azt tanácsolom (tapasztalat), hogy ezt ne kürtöld szét mert h*lyének fognak nézni. Bár téged nem annyira mint engem, mert neked cuki kutyád van, az enyém viszont nem is pici kutyus és nem is menő német juhász vagy ilyesmi, szal engem még azzal is piszkálnak, hogy korcsokkal meg ilyesmikkel járkálok (nem ismerik a magyar fajtákat, bár jobb is hogy nem népszerűek :D) És terveim szerint nem sokáig maradok ebben az országban.
2009. nov. 30. 01:16
10/10 anonim válasza:
Dehogy fura azt csinálsz amit akarsz és ha örömmel csinálod akkor nincs probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!