Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lökök el mindig magamtól...

Miért lökök el mindig magamtól "mindenkit"? Mielőtt még elhagyhatnám.

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 12:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok. Lány, vagy fiú vagy? Ért már nagy csalódás? Az is az oka lehet. A kudarcok, vagy az az érzés, hogy szándékosan bántottak, el tudja venni a kedved az ismerkedéstől. Én legalábbis így jártam. El sem tudom hinni, hogy szerethet valaki szerelemmel, így már nem is keresem... Túl sokszor bántottak meg.

Ilyesmiről van szó Nálad is? Tudom, hogy a leírtak alapján fura, hogy pont én prédikálok, de hidd el: esélyt kell adni az embereknek! (magamat is próbálom meggyőzni erről) Az ember társas lény... El kell hinnünk, hogy vannak még jószívű emberek.

A problémádon talán tényleg csak az segít, ha társaságba jársz, és próbálod meglátni a jót másokban. És talán észre sem veszed majd, és megszerettél valakit. :)

Sok sikert hozzá!

K. (21L)

2009. nov. 28. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!