Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy a fiúk a...

Miért van az, hogy a fiúk a fogpiszkálókra buknak?

Figyelt kérdés
Kis közvélemény kutatás. Miért van az, hogy egy ilyen kérdés alatt azt mondja a fiúk többsége, hogy nem igaz, nem az egy száll bél lányokra bukik, és a valóságban mégis a fogpiszkálókra gerjednek a pasik. Minél vékonyabb annál jobb alapon.? Nem azért mondom mert én kövérv és magányos vagyok, én normális, ha úgy vesszük soványb test alkatú vagyok, csak ez egy érdekes kérdés

2013. dec. 31. 00:21
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Mert sokkal nőiesebb az alakja egy vékonyabb, illetve egy normál testalkatnak!

Szebben formálódnak a kontúrok a szeméremajkakon, formásabb a fenék, szebben mutatnak a mellek!

2013. dec. 31. 00:28
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Távolról sem mindenki a fogpiszkálókra bukik. A történeti időkön át mindig a telt nő volt a szépségideál, ez nem múlt el nyomtalanul :)
2013. dec. 31. 01:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden pasi a fogpiszkálókra bukik. Van aki a teltebb nőket szereti, mert ők "Olyan nőiesen formásak és van rajtuk mit fogni". Van aki a tök vékony csajokat szereti, mert "Ők olyan finom nőiesek, akiket meg lehet védeni és átkarolni". De ennyi erőből lehetne egy-egy kérdés, hogy a pasik miért a szőkékre, vagy a barna szeműekre buknak, stb. Igazából minden pasi a magabiztos és vidám lányokra bukik általánosságban, de ezen belül ízlések és pofonok ahogy mondani szokták. Van akinek az van akinek az. A nők sem egyformán csak ilyen vagy csak olyan pasikra buknak.
2013. dec. 31. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a köztes átmenetet szeretem, se nem fogpiszkáló se nem elhízott.
2013. dec. 31. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!