Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nálatok is van mindig "ünnel...

Nálatok is van mindig "ünnel rontás"?

Figyelt kérdés

Most gondoltam bele és figyelem egy jó ideje, hogy bármilyen boldog mindig van olyan, hogy fáj a fogam ha azt megcsináltatom a torkom fáj majd vendégej jönnek.....

Nem azt mondom, hogy mindenben a rosszat látom de mindig ott van egy kis nehézség, fájdakom az életemben.

Tudom az élet sohasem lesz tókéletes de csak nálam nincs olyan, hogy ha belegondolok semmi baj sincs?

2013. dec. 30. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:
általában semmi bajom, leggyakrabban fejem fáj és attól a fogam de az sem sűrűn
2013. dec. 31. 00:20
 2/3 anonim ***** válasza:
A rosszban is van jó és a jóban is van rossz. Ez ellen senki sem tud tenni, ezzel mindannyian együtt élünk. De meg kell tanulni a pozitív dolgokra koncentrálni. Nem azt mondom hogy mindig vigyorogjunk mint egy idióta. Ha valami nagyon fáj azt is ki kell adni valahogy. De hogy a kérdésedre válaszoljak: Igen mindenkinél van ilyen, csak van aki már észre sem veszi (valószínű te se nagyon vetted észre, csak egy filozofikus percedben :D)
2013. dec. 31. 11:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen így gondoltam :-)
2013. dec. 31. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!