Szerintetek az gond hogy ha? Lent [bővebben].
Figyelt kérdés
Hát szóval 16/F vagyok és szereten a nőies dolgokat de csak ruhába. De viszont a lányokat szeretem , viszont hordok női gatyát meg pulcsit parfümmöt is használok..szerintetek? vélemény?:S2009. nov. 27. 23:18
1/12 anonim válasza:
Érdekes. Nem lehet, hogy ezzel csak a lányoknak akarsz imponálni, mert azt gondolod ez bejön nekik?
2/12 anonim válasza:
Ha jól tudom, ezt hívják metroszexuálitásnak. Amikor férfi vagy, és a nőket szereted, tehát heteroszexuális beállítottságú vagy, mégis nőiesen "viselkedsz". Szerintem nincs ezzel baj. Csak fogadd el magad.
3/12 anonim válasza:
Nem gond, legyél olyan amilyen akarsz, ne olyan amit mások elvárnak tőled. Csak ez a lényeg.
4/12 A kérdező kommentje:
Húú köszönöm.....:) kedvesek vagytok csak azért rosszul esik egy-két embertöl hogy le homokosoznak mert éppen női cucokat hordok...d e am nem izgat mert megszoktam csak azért rosszul e sik...:S mert tudom hoyg nem vagyok meleg... de akkor is...:S
2009. nov. 27. 23:54
5/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük.Unják már magukat,ezért másokat szólnak le-.-"
Ha neked ez így tetszik akkor sz*rd le mások véleményét:)
6/12 A kérdező kommentje:
nem érdekelt soha senki véleménye. tudom hogy nem vagyok bi.:D ha mások mást hiszenk az már az ö doolguk amugy hinni a templomba kell. köszönöm.:)
2009. nov. 28. 11:33
7/12 anonim válasza:
XYY kromoszómáid vannak:D nemrég tanultuk bioszból.
8/12 anonim válasza:
Előzőnek:
Akkor hamarosan azt is tanuljátok majd, hogy a kromoszomális nem, mennyire befolyásolja az egyén pszichoszexuális nemének kialakulását. Akkor majd belátod, hogy hülyeséget írtál.
9/12 anonim válasza:
háhh :D pont tegnap beszéltünk erről a volt biosztanárommal.. :D elvileg kifog alakulni nálad egy biszexuális érzés ami elmulhat de tovább fejlődhet.
Bár ezt csak te érzed. Viszont férfi társaid nem cikiznek? mert kicsit..hát hogy is mondjam. gáz. szerintem.
(off: gatya az az alsógatya. az nadrág amiről te beszélsz.)
na béke.
10/12 A kérdező kommentje:
akkro nadrág.... tudjátok mit akrtam irni nem?:D de azért köszi.. semmi közöm sincs biszexualitáshoz.:):D
2009. nov. 29. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!