Mit tehetnék hogy rémálmom legyen?
Figyelt kérdés
Már nagyon nagyon régen volt rémálmom. Szerintetek mit tehetnék hogy most legyen??Horrorfilmeket ne írjátok. Azoktól nincsen. :P2009. nov. 27. 21:51
11/20 anonim válasza:
éééén tudom a tökéletes módszert:D nézd meg ezt a filmet youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=63y6WUg5nZ4
este! sötétben.. garantált hatás. olyan elvont meg nyomasztó az egész, hogy szerintem sokkal jobb mint a mai "horrorfilmek"
12/20 A kérdező kommentje:
Salvador Dali képei nekem teccenek... remélem jön majd az álom :D
2009. nov. 29. 22:59
13/20 anonim válasza:
ne puruttyát nézz, hanem puruttya EXTREME-t!!!! extrem.puruttya.hu
14/20 anonim válasza:
fuuhu énis akarok egyjokis rémálmot,h megtudjam h mitöl félek igazán...legutobb ien furcsa természetellenességekröl élmodtam fizikai 3D beli lehetetlenségekröl amik nemjutnakmost eszembe...furcsa érzelmem lett töle..
15/20 anonim válasza:
Szerintem aludj valami horrorisztikus tárggyal. Nekem van egy kaszás kispárnám egyszer vele aludtam.... Azt álmodtam hogy a kaszás jön az ágyamhoz egyre közelebb megérintett aztán felébredtem....
16/20 anonim válasza:
Én is rémálmokat szeretnék.. főleg az lenne a jó, h sikítva ébrednék fel xD nem tom miért ( talán megártott a sok Alkonyat xD)
17/20 anonim válasza:
te is egy furcsa alak lehetsz:P
elalvás előtt gondolj nyomasztó dolgokra és zabálj sokatXD éld bele magadat a gondolataidba...
18/20 anonim válasza:
Off
Miről szól a youtube os film??Félek megnézniXD
19/20 anonim válasza:
edd tele magad, alváskor legyen nagyon meleg helynél a fejed, az agyad része, de ne annyira meleg, hogy rosszul legyél
nekem ufóközeli élményes álmom lett ettől, szörnyü volt
20/20 anonim válasza:
Azta kurvª de régi ez a kérdés, végül sikerült rosszat álmodnod kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!