Mit tehetnék hogy rémálmom legyen?
Figyelt kérdés
Már nagyon nagyon régen volt rémálmom. Szerintetek mit tehetnék hogy most legyen??Horrorfilmeket ne írjátok. Azoktól nincsen. :P2009. nov. 27. 21:51
1/20 anonim válasza:
Ennyire szereted mikor nem tudsz elaludni? :P nekem akkor volt régebben mikor túl sokat zabáltam alvás előtt. próbáld ki.
2/20 anonim válasza:
egyél alvás előtt cukrot...cukros kaját,stb
4/20 anonim válasza:
Szia.Szerintem is elalvás elött edd degeszre magad és közben gondolj rémes dolgokra.De hogy ez miért jó :-S
5/20 anonim válasza:
akk most nekemis remlmom lesz?=))
me most zabaltam tele magam:D
6/20 anonim válasza:
Nem biztos hogy rémálmod lesz ha sokat eszel. Csak max nem tudsz jól aludni. De a rémálom nem garantált
8/20 anonim válasza:
Nekem érdekes mód akkor szokott rossz álmom lenni, ha elolvasok valami sötétebb hangulatú verset... Ez akkor kezdődött, amikor régebben meg kellett tanulnom a Szeptember végén-t. De "ijesztő" dalszövegektől, képektől is szoktam rosszat álmodni, ajánlom figyelmedbe Salvador Dalí alkotásait. Nah, álmodj rémeset, ha még aktuális a dolog! :P
9/20 anonim válasza:
nekem pl akkor szokott rémálmom lenni mikor sokáig fenn maradok mondjuk reggel 1-2 fele alszok el persze elötte bambulom a jó kis komor vagy vérengzős filmeket amik mellett a sok kaja meg cukros ital szépen elfogy! am most h így kérdezted nekem is kedvem lett hozzá :D
10/20 anonim válasza:
Am mi is van a puruttyán???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!