Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek határozott és...

Hogyan legyek határozott és magabiztos? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy én is tudom, hogy nem jó struccpolitikát folytatni és mindenkinek meghunyászkodni. Viszont nem akarom, hogy azt aki igazából vagyok, elítéljék és ne szeressék. Mert ugye ha egy álarcra érkezik a kritika az nem akkora baj. Sajnos ez mostanság elviselhetetlenné vált számomra, mert azt vettem észre, hogy a környezetemben senki se tisztel. Se a szüleim, se a testvéreim (még a kisiskolás húgom is olyanokat beszól, hogy pillázok, persze neki nem lehet visszaszólni, mert "ne bántsam a gyereket"), se a párom. Valamilyen szinten érthető, mert mindenki azt érzi, hogy nekem aztán lehet parancsolgatni, engem nyugodtan le lehet nézni és úgyse sértődők meg. Mindenkinek az jön le, hogy én vagyok a kedves, aranyos, stb.

Csapó 2. A másik problémám az azzal, hogy önmagam adja, hogy nem tudom mikor mit kell mondani. Sokszor ha azt mondom amit gondolok, akkor kegyetlennek tűnök. DE lehet igazából az vagyok, csak nem merem kimutatni? Hogy van ez?

2013. dec. 20. 18:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor még inkább köszönöm, hogy volt türelmed hozzám. :)
2013. dec. 20. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Ugyan,semmiség.

Érdekes volt,mivel nem rég jártam végig ezt az utat én is.

2013. dec. 20. 20:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Szépen írta, az aki írta (nem tudom sajnos névhez kötni)

"Rájött ő is arra, hogy én úgyse fogok rá haragudni"

csak nehogy átlépjen ezzel egy határt...

"akkor kegyetlennek tűnök"

Azért mert te magad kegyetlennek találod, az még nem jelenti azt, hogy más is annak fog látni.

2013. dec. 20. 20:19
 14/15 anonim ***** válasza:
B+, ilyen egy hülye libát... Nem látod a fától az erdőt ba.szod.
2013. dec. 21. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen tested van (pufi,vékony,magas,alacsony,izmos) de én 16 évesen ugyanígy éreztem pár héttel ezelőtt és elkezdtem kicsit gyúrni, edzeni. Vékony srác vagyok, nincs rajtam 1 g zsír sem kockás hasam van, tehát nem azért, hogy leadjak esetleg pár kilót, hanem az önérzetemnek tett jót. Valahogy erősebbnek és többnek érzem magamat tőle, mint korábban, még úgy is, hogy tudom, 3 hét alatt nem lehet csodát művelni a testeddel. Próbáld meg. ;)
2014. aug. 6. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!