Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ket meter magas vagyok,...

Ket meter magas vagyok, izmos, diplomas, nyelveket beszelo, jo allassal rendelkezo. Es meg mindig szuz. Mit szoltok? 28 / f

Figyelt kérdés

2013. dec. 20. 00:55
1 2
 11/15 anonim válasza:

Először is változtass az "utálom az életet" hozzáálláson. Meglátod, ha derűsebben szemléled a dolgokat egyből jönnek majd a csajok is. Sok sikert, ne add fel!

28/L

2013. dec. 30. 21:21
 12/15 minilady válasza:
Csak annyit tudok javasolni, hogy mozdulj ki, utazz. Ha jó állásod van, akkor remélhetőleg meg is engedheted magadnak, és ha tényleg nyelveket beszélsz, akkor nem is leszel elveszve. Utazás során (saját tapasztalatból) változnak a perspektívák. Az új helyek, emberek, kultúrák segítenek nekem például viszonyítási alapot adni, én már kétszer megjártam például Mexikót, láttam a gyönyörű tájakat, de mellette a szegénységet is, azt is, hogy van, hogy tényleg nem mernek kimenni az utcára sem. Ezek a tapasztalatok nekem segítettek megtanulni értékelni amim van. Ne stresszelj rá arra, hogy még szűz vagy, szerintem annak semmi értelme, tanuld meg értékelni és élvezni az életed, hidd el, attól lesz egy olyan kisugárzásod, ami gyorsan megoldja a problémádat. Remélem segíthettem. 22/L
2014. jan. 24. 07:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, nem vagy elég merész. Pedig a csajok szeretik ha a pasi bátran a szemükbe néz. Figyeld a nőket, szemezz velük. Járj tömegközlekedési eszközökön,mert ott nagyobb az esély mintha autóval jársz.Ha ráérsz, menj el egy egyetemhez közeli buszmegállóba, és ott nézd ki magadnak a lányt. Aztán kezdj vele szemezni, majd szállj fel mellé, és mond azt. Nagyon tetszik a haja, vagy a szeme,és kérdezd meg, nem volna -e kedve veled találkozni. Csak ennyi.A lányok ma már ezt várják el.A szüzességeddel sincs semmi baj, Nem kell bezengeni, hogy szűz vagy. A nők ezt nem tudják megállapítani.Ha teljesen tudatlan vagy, mond azt a lánynak, vezessen ő mert te azt szereted, ha ő kezdeményez.Aki már volt pasival, tudni fogja mi a dolga. Te csak nyugodtan tűrjed, hogy ő a főnök. Aztán kicsit kényeztetheted, a szája a füle, a fül alatti nyaka, melle érintésével lehet izgalomba hozni. Amikor az ágyba kerültök, hagyd, hogy ő legyen a főnök. Ha a fegyver túl hamar elsül,semmi gond, kiszaladsz a fürdőbe, megmosod gyorsan, és vissza rohansz,, majd folytatod ott, ahol elkezdtétek. Nem illik egy nőt félbe hagyni.Egy,két próbálkozás után fog menni. Minden helyzetet lehet orvosolni, csak nem kell beijedni.Légy bátor, és akkor sikerülni fog. Nem harapnak a nénik.
2014. jan. 26. 21:16
 14/15 anonim ***** válasza:
De ezt minek kell(ett) kiírni
2017. okt. 7. 08:57
 15/15 anonim ***** válasza:

De ezt minek kell(ett) kiírni

(ide)

2017. okt. 7. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!