197 centi magas vagyok - ez túl magas a lányoknak?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy a magasságom elriaszthatja a nőket, nem tudom. Rendszeresen járok edzőterembe, így a vállaim is elég szélesek - de azért nem túlzottan persze. 28 / f2013. aug. 27. 22:11
1/8 anonim válasza:
hát ez elég magas, de nem hiszem hogy a lányokat zavarja. meg amúgy vannak magas lányok is, az unokatesómnak folyton az volt a baja hogy minden fiú kisebb volt nála :)
2/8 anonim válasza:
nem hiszem hogy zavarja őket, mert nem kell annyit térdelniük...
3/8 anonim válasza:
Nem zavarna engem. Sőt, biztonság érzetet adna.
4/8 anonim válasza:
szia szerintem az tök jó ha egy pasi magas mert tudod én lánylétemre elég magas vagyok és nem sok fiú magasabb nállam és esélyem sincs h magassarkút tudjak felvenni ha pedig egy magas fickóval járnék mint te itt van 20 cm magasságkülönbség szóval lenne esélyem magassarkút húzni és amúgy az se baj ha nagy a vállad mert lányoknál az is előny tudod mindig a magas izmos srácok a nyerőbbek xd
5/8 anonim válasza:
Az én barátnőm is folyton azért panaszkodik, hogy túl sok az alacsony fiú ő 187cm
Én meg viszont elég kicsi vagy 164-166cm között, bár igaz, ez az átlag női magasság. Igaz hogy a magas fiú közelében egy lány biztonságban érezheti magát, én azonban elég félénk vagyok így eleinte félek a magas srácoktól, de ez kis idő után feloldódik. :)
Szerintem csak a nők egy nagyon kicsi részér "riasztaná" meg, de az is inkább megdöbbenés. Tuti nem fog senki sem sírva elrohanni ha meglát, sem kerülni ezért ;)
6/8 A kérdező kommentje:
Mivel ilyen magas vagyok, jo testfelepitesu, de viszont csak atlagos arccal rendelkezem, ezert valoszinuleg inkabb riasztoan hatok a lanyokra....igy jartam.
2013. aug. 28. 15:50
7/8 anonim válasza:
Nem riasztanál el, csak valószínűleg nem az első helyet foglalnád el a potenciális partnerem listáján, legfőképp azért, mert mindössze 160 vagyok. Nincs nagyobb közhely a világon, mint a "kisugárzás mindenekfelett", de teljesen igaz. Nekem jobban bejön egy a maga módján egyéni megjelenésű, sajátos összhatást produkáló srác egy tipikus, szinte kicentizett adottságokkal bíró szépfiúnál, és biztosan nem vagyok vele egyedül.
8/8 anonim válasza:
apum 198 cm,anyum 158 cm...es nem ijedt meg senki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!