Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Antiszociális lennék?

Antiszociális lennék?

Figyelt kérdés
Valahogy utálok a szüleimmel beszélgetni mikor kérdezik, hogy ki tetszik vagy hogy mi újság van ilyesmi, mert valahogy kínosnak érzem így a fél életemet nem is ismerik, hogy mikor sírok, mikor mit csinálok, és mikor kérdezik, hogy miért sírtam rögtön elkezdem tagadni, hogy én nem sírtam, csak hogy ne kelljen azon a hülye szülői dumán átesni. És én nem akarok gonosz lenni, de az anyukám mindig azt mondja, hogy ha én sírok, akkor neki is sírhatnékja van, és én erre mindig csak azt mondom, hogy jó, oké, nem érdekel, stb... és azt mondta, hogy én antiszociális vagyok. Tényleg az lennék? Mert én csak velük vagyok ilyen, a barátaimmal meg tök normális. Idegenekkel akikkel akkor találkoztam nem igen tudok szórakozottan beszélgetni, nekem sok idő beilleszkedni új társaságba, de nem hiszem, hogy ettől antiszoc lennék, inkább csak félénk... 13/L

2013. dec. 19. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy antiszociális! Bár szerintem Te az aszociálisra gondoltál... de az sem vagy ezek alapján (illetve ez ennyiből nem derül ki). Inkább csak ilyen a személyiséged! :)
2013. dec. 19. 19:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat :)
2013. dec. 19. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:

A kérdésedet akár én is kiírhattam volna, szóról szóra megegyezik a viselkedésem a tiéddel, igaz, ahhoz nem sírok elég gyakran, hogy ez a része legyen feltűnő a titkolózásomnak. Szerintem a hormonokról van szó, tizenéves fejjel függetlenedni akar a szüleitől az ember, a saját lábára állni, felnőni végre, és úgy érzi, ha őket avatná be elsőként a dolgaiba, az a rájuk utaltságáról tanúskodna, hiszen a gyerekekre jellemző, hogy a szüleik töltik be az első helyet a fontossági listájukon. Ezért aztán elzárkózunk attól, hogy mélyebben kelljen beszélgetnünk velük. De azt hiszem, ez a fejlődés normális része, jó esetben nem marad így örökké.

15/L

2013. dec. 21. 16:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm szépen a válaszodat :)
2013. dec. 22. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!