Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik típusba tartoztok?

Melyik típusba tartoztok?

Figyelt kérdés

Akinek túl hosszú a teszt, az a fenti " Személyiségtesztek " közül választhatja a rövidebb verziókat is :)) ( de szerintem nem érdemes, mert akkor nem olyan pontos az eredmény ) : [link]

Jó teszt, ajánlom mindenkinek !

2013. dec. 17. 17:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#10 – Mi is pontosan a probléma ezekszerint ? :D

„Még úgy sem tudom megmondani, melyik vagyok, hogy pontosan ismerem mindkettő agyműködését. “ – Ezzel sokan így vannak, mivel bizonyították, hogy az emberek többsége nem 100%-ban X vagy Y típus, kevert jellegek találhatóak meg sok egyénnél, a különbség csak az, hogy a mérleg különböző helyzetekben melyik irányba billen.

2013. dec. 31. 07:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Az elmélet szerint nagyon is egyetlen típusba vagyunk sorolhatóak egytől egyig, a funkcióink erőssége az, ami egyénenként változik és ezáltal különbségeket hoz létre egy típus képviselői között. Tehát amikor egy INTJ-t INTP-khez méltóan látsz viselkedni, az egyszerűen annak köszönhető, hogy aktivizálódik benne az INTP-re jellemző Ti és Ne funkció, nem pedig annak, hogy 60%-ban INTJ és 40ben INTP. A szavaidból nem volt pontosan kivehető, hogy erre gondoltál-e, most mindkét értelmezési lehetőséget felvázoltam. Egyébként azt elhiszem, hogy sokak baja éppúgy meggyűlik az önazonosítással, mint az enyém.
2013. dec. 31. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!