Mikor fekszel le és kelsz fel hét közben? Úgy érzed ennyi idő alatt kipihened magad?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert én tök mind1 mennyit alszok mindig tök fáradt vagyok, kb úgy nézek ki mint akit halálra vertek, ott visít a szeme alatt a 2 fekete táska mindene gyes reggel amióta élek... Meg alapból.. Mindig tök fáradt vagyok, alig élek, már most is, kb. mint 1 zombi olyan vagyok, igaz minden reggel 5kor kelek.. vagy előbb.. :(2009. nov. 24. 20:05
21/23 anonim válasza:
Mostanában 12-kor fekszem le, és reggel 10-kor kelek :)
22/23 anonim válasza:
Változó.Éjfél körül fekszem le és 6-7 között kelek fel.
23/23 anonim válasza:
háromnegyed11körül fekszem le de amire sikerül elaludnom az olyan fél12körüül. reggel 5.50kor ébredek de kb 6kor kelek ki az ágyból..
sajna fáradtszoktam lenni.
hétvégén kb éjfélkor fekszem le és 9-10körül kelek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!