Mikor fekszel le és kelsz fel hét közben? Úgy érzed ennyi idő alatt kipihened magad?
Ahha. Amúgy ja.
Meg az a vicces, hogy minden este felkelek 2:20kor vagy 3:30kor vagy pisilni vagy inni vagy mind2.. xD És olyankor annyira aktív vagyok.. Amikor meg csörög az órám akkor meg így lassított felvételbe megy..
Múltkor így nem tudom mit csináltam 1 órán keresztül, a lényeg, hogy bugyi+melltartóba ülök a kád szélén, kivagyok feküdve a mosdókagylón és mosom a fogam, csörög a telom, bnőm keres, hogy 10 perc múlva induljak, mert előbb ér ide a busz.. Na én így álltam. Hát akkor elkéne kezdeni élni. Szimplán 35 percet késtem első óráról.xD
És egész nap ilyen lassított felvételbe mentem.
Meg pénteken voltam moziba.. Este ahogy sétáltam haza fele, az alapból 5 perc séta hát most 25 percre sikeredett.. XD Rosszul is voltam meg lassú is voltam.. xD
már azt hittem csak én vagyok ilyen!
9:30-10:00 között lefekszek és 06:05-06:15körül kelek.Hulla fáradt vagyok,amikor hazaérek suliból egy csomószor lefekszek egy félórára,órára:D
Ja,és kéthetente 2x csak 6:50-kor kelek.
DE még így is kevés...
Egyszerűen szeretek aludni,és nekem tényleg kell a sok alvás,különben olyan vagyok mint egy zombi.
Reggel is korrektorozok ezerrel,hogy ne legyen olyan feltűnő a sötét karika a szemem alatt:D
14,5/L(1.sős középsulis)
Te hány éves vagy?
20:20-as vagyok.
Állításod szerint éjjel felkelsz pisilni, inni stb. azért vagy éber mert addigra kialszod magad, annyi alvás igényed van, utána vissza alszol de már nem alszol olyan mélyen csak annyira hogy pont félig halott legyél reggel. Egyszer próbáld ki hogy mikor éjjel ki kell menned ne feküdj vissza. Lehet hülyén hangzik meg hogy éjjszaka közepén mit csinálj de egyszer próbáld ki! :-)
Hétközben 11-kor fekszem le és reggel fél 6-kor kelek. Ez egy kicsit fárasztó a hét utolsó napjaira.
Hétvége: 11-kor le 8-9 körül felkelek
Lehet pénteken kipróbálom.. :D Ezt az éjjel fent maradósdit.. Amúgy én mindig tudok mit csinálni, szóval ilyen problémám nincs..
De az a legdühítőbb az egészbe, hogy pl. szombaton lefekszek olyan 1-2 fele és már reggel 8-9 kor kukorékolok. Nem tudok tovább aludni, pedig olyan fáradt vagyok mint a nem tom mi..
Mondjuk én tudom, hogy mennyit kel aludnom ahhoz, hogy kipihent legyek, de ilyenre nagyon ritkán van lehetőségem.. Kb. este 9kor lefeküdni és reggel 9-11 körül felkelni.. Múltkor 14 órát aludtam és olyan jó napom volt.. Csak estére fáradtam el.. :D
Amúgy 16/L
Fél 1 előtt sose fekszek, 7 előtt sose kelek (csak ritkán, ha 6ra vagy 7re kell menni a gályára).
És az alvásigényem 9-10 óra közötti. Amit hétközben elhagyok, azt hétvégén hozzátoldom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!