De nehiszem hogy be fogja ismerni bármelyik is a vereséget. Nézd meg a benkő műsorába is hogy harconak egymással a nők.
2009. nov. 24. 06:24
2/14 anonim válasza:
Mint az állatok?
2009. nov. 24. 06:57
3/14 A kérdező kommentje:
A csajbunyó az igaz de az a legvége.
Addig nem nagyon szok eljutni a dolog általában valamelyik domináns behódol mielőtt még bunyóra kerül a sor.
Erre is kíváncsi lennék hogy konkrétan mitől van ez?
Persze ha bunyóra kerül a sor akkor az tiszta ügy mert ha a vesztes fél még kicsit ugrál is legfeljebb még egyszer megtépik és akkor lenyugszik,de viszont a közeg amiben vannak már az első hajtépésben a győztest fogja elismerni.
2009. nov. 24. 07:35
4/14 anonim válasza:
Hát aki behódol az nem valami domináns ellenfél akkor.
És az se igaz amit utolsónak írtál hogy ha megtépik mégegyszer. nem csak a fizikai erő dönt. Lehet másban jobb a gyengébb és akkor abban veri el. Például ő kapja meg a jobb pasit.
2009. nov. 24. 08:02
5/14 anonim válasza:
én szerintem behódolnék. de ha nagyon fölbax akkor földbe döngölöm :D (jó bunyós vagyok xD)
Hát se én se barátnőm nem vagyunk olyan dominánsak.. De ahogy egyik lány az osztályból azt hiszi, hogy ő most star.. Akkor közös erővel porba taszítjuk.. Oltással és társai.. Már nem egy lányt sikerült megsiratnom kb. 1 perc alatt se.. :D Nem szeretem a domináns, uralkodó embereket. Én inkább a harcos típus vagyok.. Addig mindenki oké, amíg nem kezdi el starolni magát, akkor ott neki abban a pillanatban vége.. És mivel lány osztály vagyunk, eléggé sokszor veszem elő a szó csokromat.. :D
2009. nov. 24. 15:58
9/14 anonim válasza:
Hosszas tárgyalásokat követően mindkét fél számára viszonylag előnyös békeszerződés aláírásával.
2009. nov. 25. 05:45
10/14 anonim válasza:
Vagy ha az egyik bemegy a kisszobába a pisztolyért és fejbelövi a másikat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!