Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelent az, hogy valakinek...

Mit jelent az, hogy valakinek jó kapcsolatai vannak?

Figyelt kérdés
Ok, hogy ismer valakit, aki mondjuk befolyásos vagy olyan helyen dolgozik vagy vagyona van, de pontosan ez miben merül ki? Ha egyszer már találkozok vele és facebookon ismerősök vagyunk, onnantól kezdve, mondhatom, hogy nekem ilyen és ilyen kapcsolatom van? Vagy hogy működik ez?
2013. dec. 8. 10:47
 1/3 II.Dartheon ***** válasza:

nem hiszem.

"kapcsolatnak" ebben az esetben... nos a face ismeretség az nem tartozik bele... Amúgy olyan befolyásosabb ember, akinek a segítségével hamarabb elérsz dolgokat, mint egy átlagember...

Tegyük fel akarsz menni dolgozni a Ferrari gyárba mint termelés vezető, akkor ha ismered, és jó barátságban vagy a főnökkel, és bízik benned, mondhatod hogy a "kapcsolatod", ugyanis ő előbbre helyezne a felvételnél mint mást, és így tied a meló. Úgy is mondják h a "csókos".. az az ember, akinek a "kedvezményt" adják.

Nem tudom érthető-e...

vagy ha pl be akarsz kerülni egy elit egyetemre, és ismered ott az egyik professzort, aki segít neked bekeülni.. pl ilyen.

kb érthető volt? :D

2013. dec. 8. 11:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm. Tehát ha nekem nincsenek ilyen ismerőseim, akkor nekem nincsenek kapcsolataim? Ha viszont azt mondom, hogy facen ismerősöm töb befolyásos ember is, akkor sem?
2013. dec. 8. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor mondhatod, hogy jó kapcsolataid vannak, hogyha oda kerül a sor fel is tudod ezt használni. Akár még facebook ismerőseid is lehetnek ilyenek.
2013. dec. 9. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!