Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél a helyemben?

Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és nem vagyok jó semmiben. Az iskolában nem mennek a reál tantárgyak. Humán beállítású sem igazán vagyok, szeretek olvasni, de a magolásnak sosem láttam értelmét. Sajnos a műveszetekben sem vagyok otthon. Hangszeren játszottam, hegedűn, szerettem, de nem ment túl jól, ezért abbahagytam :S Rengeteg tervem van, de úgy érzem eleve kudarcra vagyok ítélve, mert nem tudom megvalósítani az álmaimat. Lassan eljön a pályaválasztás, én meg itt állok, és fogalmam sincs mit tehetnék :S
2009. nov. 22. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudom megvalósítani az álmaimat."

mik az álmaid ?

2009. nov. 22. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én is dettó ugyanitt tartok, 17 évesen

majd csak jön valami, nyugodj meg:) érdeklődj, próbáld meg kitalálni, miben vagy jó, és menni fog

2009. nov. 22. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezért megy az IQ átlag évről évre lejjebb, kimutatták, mert senkit nem érdekel semmi. Én 23 éves vagyok, nekem se megy semmi, és nem értek semmihez, de erőt vettem magamon és magamtól megtanultam használni a Photoshopot, valamint kibővítettem azt a tudásom amit suliba tanítottak a flashel és a Dreamweaverel, most pedig van egy k*rva jó munkám és haladok. Szal átérezlek titeket, mert én is hasonló helyzetben jártam, csak meguntam, de majd a ti időtök is eljön, ha nem... hát takarítónak felveszlek (nem beszólni akarok, csak hátha ösztönöz, vagy nem...). Na mindegy, sok sikert!
2009. nov. 22. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is igy vagyok nekem sem megy semmi sem...szerintem folytasd a hegedülést és gyakorolj sokat majd belejössz.Először próbálj meg kis léptekben előre fele haladni és úgy a nagyobb dolgok felé.Próbálj ki minél több dolgot és majd kitapasztalod hogy miben vagy jó és mit szeretsz.Sok sikert!!15/L
2009. nov. 22. 20:46
 5/6 anonim válasza:
A reál tantárgyaknál ugy is figyelhecc hogy amit le irtok az nap a füzetbe azt aznak átolvasod töbször, el probálod több olvasás után elmondani a saját szavaidsal vagy amire emlékszel és ez a magolás. És neked minden megy gondolom én csak nem érdekel meg ha egyszer nem sikerül fel adod !! Hamar fel adod ! Türelem rozsát terem !! Isten veled van és segit !! Bizz benne !!
2009. nov. 23. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Talán kicsit kitartóbbnak kéne lenni,nem? Nem megy a hegedülés abbahagyod.. Figyelj. Én másfél éve elkeztem hipp-hoppozni nem ment egy gyakorlat, nem hagytam abba hanem gyakoroltam gyakoroltam és GYAKAROLTAM!! és lááám ment. micsoda érdekes nem? tehát ami nemegy eröltetni kell.

Tanulásra meg van egy nagyon jó módszer. Vegyük például a Biológiát. Van egy szöveg oszd fel négy részre. Elolvasod az egészet utánna első rész elolvasod 5×. másodikat is harmadikat is negyediket úgy szint. Utánna első részből elolvasod az első két sort. ne magold hanem próbáld meg érteni. Értds is amit olvasol. Ezt így végig csinálod. Utánna felmondod magadnak/anuydnak apudnak tök mindegy. Ha nem megy megint megcsinálod amíg nem érted.

Aztán kicsit próbáld meg felfedezni miben is vagy jó és mi érdekel. Próbálj tanulni, vágj bele újra a hegedülésbe. kicsit élj :) ne lustulj.

én 17éves vagyok van két hip-hop díjam, bmx-ezésből egy arany érmem és belevágtam most a motocrossba. Ha nem csinálsz semmit egy nagy senki lesz belőled.

na sok sikert!!aztán élj ám :)

"Ha küzdesz veszíthetsz,ha nem küzdesz veszítettél."

Na pacsi!

17/F

2009. nov. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!