Mit tennél a helyemben?
"nem tudom megvalósítani az álmaimat."
mik az álmaid ?
én is dettó ugyanitt tartok, 17 évesen
majd csak jön valami, nyugodj meg:) érdeklődj, próbáld meg kitalálni, miben vagy jó, és menni fog
Talán kicsit kitartóbbnak kéne lenni,nem? Nem megy a hegedülés abbahagyod.. Figyelj. Én másfél éve elkeztem hipp-hoppozni nem ment egy gyakorlat, nem hagytam abba hanem gyakoroltam gyakoroltam és GYAKAROLTAM!! és lááám ment. micsoda érdekes nem? tehát ami nemegy eröltetni kell.
Tanulásra meg van egy nagyon jó módszer. Vegyük például a Biológiát. Van egy szöveg oszd fel négy részre. Elolvasod az egészet utánna első rész elolvasod 5×. másodikat is harmadikat is negyediket úgy szint. Utánna első részből elolvasod az első két sort. ne magold hanem próbáld meg érteni. Értds is amit olvasol. Ezt így végig csinálod. Utánna felmondod magadnak/anuydnak apudnak tök mindegy. Ha nem megy megint megcsinálod amíg nem érted.
Aztán kicsit próbáld meg felfedezni miben is vagy jó és mi érdekel. Próbálj tanulni, vágj bele újra a hegedülésbe. kicsit élj :) ne lustulj.
én 17éves vagyok van két hip-hop díjam, bmx-ezésből egy arany érmem és belevágtam most a motocrossba. Ha nem csinálsz semmit egy nagy senki lesz belőled.
na sok sikert!!aztán élj ám :)
"Ha küzdesz veszíthetsz,ha nem küzdesz veszítettél."
Na pacsi!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!