Mi az, ami fontos számodra?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 11:35
2/6 anonim válasza:
A legfontosabb a fiam.
Fontos a családom, fontosak a barátaim, a szeretteim, a biztonságunk, az egészségünk. Fontos, hogy tele legyen a hasunk, hogy ne fájjon semmink, hogy mindig legyen kihez odabújni. Fontos, hogy meglegyen a viszonylagos anyagi biztonságunk. (Na ez ma nincs.)
Fontos lenne átélni dolgokat, látni egy tengerparti naplementét, vagy a piramisokat. Fontos lenne...
De még ennél is fontosabb, hogy ha tükörbe nézek, ne kelljen szégyenkeznem semmi miatt.
Fontos, hogy ha egyszer majd, ezer év múlva fekszem a halálos ágyamon, semmi miatt ne érezzem úgy, hogy nagyot hibáztam.
3/6 anonim válasza:
A legfontosabb a férjem és a családom.
4/6 anonim válasza:
Hogy legyen mellettem egy férfi, aki szeret és akit én is szeretek, akinek szülhetek gyerekeket, akinek oda adhatom a lelkem, hogy biztonságban tudjam mind azokat, akiket családomnak nevezhetek. Számomra ez a fontos. És az, ha egyszer meghalok, úgy tegyem, hogy ne kerüljenek hátrányos helyzetbe a gyerekeim. (Hitel, amit nekik kéne kifizetni, sorolhatnám még)
5/6 anonim válasza:
Az életem a legfontosabb.Hiszen,ha az nem lenne,akkor nem tudnám imádni,ölelni a fiamat,a férjemet.Elesnék a világ gyönyörű dolgaitól,utazásoktól,szexuális gyönyörtől,az érzésektől,tárgyaktól.
6/6 anonim válasza:
Elsősorban a szeretet amit megkapok másoktól és Istentől.Az őszinteség,de az sebez és nehéz.Hogy valami jót adjak naponta másoknak így magamnak is.Tudjak önző is lenni mert magamat is szeretem.Tudjak bizonyítani elsősorban magam előtt másod sorban mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!